Allview dezvăluie un teaser misterios pentru un nou produs; pare a fi un videoproiector

1.210 ori
<b>Allview dezvăluie un teaser misterios pentru un nou produs; pare a fi un videoproiector</b>Dacă vă amintiți în cadrul calendarului de produse Allview pe anul 2017 am avut menționat și un produs inedit pentru luna septembrie, unul care la prima vedere părea a fi un TV Box sau chiar un televizor. Astăzi avem parte de primul teaser asociat

Cu toate că privirile ne sunt ațintite asupra lansării lui Allview X4 Soul Infinity, smartphone ce va sosi în premieră cu un asistent vocal în limba română, se pare că Allview are și alte produse la fel de interesante în pregătire. Detalii despre acest nou dispozitiv sosesc astăzi prin intermediul unui material teaser și din câte putem deduce, este vorba despre un videoproiector ce va îmbunătăți modul în care experimentăm clipurile sau prezentările dinamice.

Interesant este faptul că în calendarul de lansări Allview pe 2017 era prezentat un asemenea produs pentru debut în septembrie, deși credeam inițial că ar fi vorba despre un TV Box sau chiar un televizor. Nu este niciunul dintre cele două, ci un proiector video care ne va permite vizionarea clipurilor video pe un ecran cu diagonala de până la 200 inch.

Se dezvăluie că proiectorul aduce o rată de contrast de 5.000:1 și că vom beneficia de o calitate spectaculoasă a imaginii grație gamei largi de culori. Se face aluzie și la portabilitate, semn că vom putea utiliza acest dispozitiv oriunde și oricând. Așteptăm acum și alte materiale teaser și sperăm ca prețul să fie unul accesibil!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×