Turul Magazinelor #177: plută smart pentru pescuit cu Bluetooth şi LED, AMD Ryzen 5 în România şi un ceas Casio clasic

2.540 ori
<b>Turul Magazinelor #177: plută smart pentru pescuit cu Bluetooth şi LED, AMD Ryzen 5 în România şi un ceas Casio clasic</b>Nu ştiu cum se face dar şi turul de azi e mai masculin, sau mai băieţesc să zicem. În căutarea uneltei perfecte de pescuit unii vor pierde chiar o zi întreagă, dar noi îi scutim pentru că măcar avem pluta perfectă, pluta smart pentru undita.

Nu ştiu cum se face dar şi turul de azi e mai masculin, sau mai băieţesc să zicem. În căutarea uneltei perfecte de pescuit unii vor pierde chiar o zi întreagă, dar noi îi scutim pentru că măcar avem pluta perfectă, pluta smart pentru undita. Apoi a debutat şi noua serie de chipset-uri high midrange pentru PC-uri de la AMD, Ryzen 5 şi avem şi un telefon Sony Xperia new entry în ţara noastră. Toate acestea şi altele le găsiţi mai jos.

1. Wireless Bluetooth Intelligent Balsa Wood Fishing Float with LED Light  

Cum sezonul de pescuit e oficial deschis, e momentul să ne echipăm ca lumea. Şi ce poate fi mai bun decât o plută smart, cu Bluetooth şi iluminare LED. Modelul în cauză costă 39.99 dolari la GearBest.com şi se poate conecta la o aplicaţie de mobil dedicată. Accesoriul e fabricat din lemn balsa şi e foarte uşor, plutind pe apă cu uşurinţă. E un accesoriu util pentru pescuit noaptea şi util şi pentru pescarii care mai şi adorm.

Astfel, atunci când nu sunteţi atenţi la undiţă va anunţa telefonul că "trage" peştele, prin semnele luminoase şi vibraţii. Sensibilitatea poate fi ajustată cu 12 sub-setări.

2. Ceas Bărbătesc Casio Classic MTP-X300D-7AVDF

Casio Classic MTP-X300D-7AVDF MTP-X300D-7AVDF

În vreme ce unii asociază Casio cu ceasurile de armată G Shock, unii îşi amintesc de modelele mai nerdy din anii 80. Casio mai are şi o linie elegantă mai puţin băgată în seamă şi care mai nou a primit nişte reduceri serioase la Cel.ro. Astfel un ceas bărbătesc Casio de acest gen costă doar 259 lei. E pe bază de quartz, are o brăţară argintie din oţel cu o cataramă tip fluture, plus un geam din cristal mineral.

Pe lângă minutar, secundar şi indicatorul de ore primim şi 3 cadrane, dintre care unul pentru ziua săptămânii în care ne aflăm.

3. Sony Xperia XA1 e aici!

Sony Xperia XA1

A ajuns la Quickmobile.ro la timp pentru a fi cadou de Paşte! Sony Xperia XA1 putem spune că e aşteptat cu mare interes, în ideea că Xperia XA ne-a surprins plăcut la testele noastre, prin design şi mai ales prin camere. Şi cum abordarea edge to edge se păstrează, nu avem decât de câştigat. Quickmobile oferă telefonul pe auriu, roz, negru sau alb şi acum cantitatea de RAM creşte la 3 GB, iar procesorul trece de la Helio P10 la P20.

Se face şi un salt însemnat al camerei de la 13 MP la 23 MP, acesta fiind un senzor cu valenţe de flagship. Preţul pune clar la bătaie acest model cu un Galaxy A5 (2017). Aflați cât costă aici.

4.  Scaun Gaming DX Racer Drifting, reglabil (Negru-Roșu)

Scaun Gaming DX Racer Drifting, reglabil (Negru-Roșu)

Cu un stoc limitat şi pentru o perioadă limitată de timp evoMAG.ro pune la bătaie un scaun de gaming DX Racer Drifting, pe nuanţa negru-roşu. Costă 1399 lei, acolo unde multe modele similare sar de 1500 de lei. Suportă până la 129 kg şi e acoperit cu material PU sintetic şi are avantajul că e uşor de întreţinut. Are un mecanism sincron cu funcţia de blocare, înclinare pe spate până la 12 grade şi vine cu unghi al spătarului reglabil până la 135 de grade.

Cotierele sunt căptuşite şi cadrul din oţel va susţine structura gamerului pasional care face dansul victoriei după un frag.

5. AMD Ryzen 5

AMD Ryzen 5

AMD şi-a propus sa lanseze chipset-uri de top în acest an şi dacă Ryzen 7 a fost deja bine primit, în zona midrange şi high midrange a debutat în România în această săptămână seria Ryzen 5. Ea include chipset-uri ce pornesc de la 849 lei şi ajung la 1279 lei la eMAG.ro. Ca să faceţi o idee despre ce e vorba aici, modelul de 1279 lei AMD Ryzen 5 1600X se poate duela cu Intel Core i5 7600K, ba chiar oferă o performanţă cu 87% superioară.

AMD a plusat foarte mult pe partea de multitasking, cu procesare în 12 fire de execuţie. Gamerii vor fi super încântaţi, dacă vor grafică Full HD la 60 FPS în orice joc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×