Samsung poartă discuții cu producători din zona smartphone pentru vânzarea de soluții Exynos; ZTE s-ar afla pe listă

Autor:  | Publicat în:  Samsung  ZTE 959 ori
<b>Samsung poartă discuții cu producători din zona smartphone pentru vânzarea de soluții Exynos; ZTE s-ar afla pe listă</b>Cu toate că la ora actuală cipseturile Exynos al celor de la Samsung se vând doar către un singur OEM, acela fiind Meizu, se pare că în perioada următoare aceste soluții vor ajunge și pe alte dispozitive mobile. Informația vine din partea șefului

Cel mai probabil sunteți la curent cu situația celor de la ZTE, firmă de origine chineză despre care putem spune că a avut o primăvară de coșmar ca urmare a încălcării embargoului de vânzare de tehnologii către Iran. ZTE nu a penalizat angajații la termenul stabilit de către SUA, astfel că s-a ajuns la lucruri mult mai grave precum interdicția de vânzare a produselor, dar și interzicerea la componente Qualcomm.

Am aflat și că MediaTek a pus în standby colaborarea cu ZTE, iar cum Huawei nu își vinde soluțiile CPU către alți producători, situația era destul de problematică, fiind chiar închisă activitatea operațională. Totuși, o rază de speranță răsare astăzi când descoperim că Samsung se află în discuții cu firme din lumea smartphone pentru vânzarea de procesoare Exynos pentru dispozitive mobile.

Vestea vine chiar din partea lui Inyup Kang, șeful departamentului System LSI Samsung Exynos care declară că firma sud-coreeană se află în căutarea de noi parteneriate pentru a spori câștigurile pe seama soluțiilor Exynos. El spune că la ora actuală există câteva discuții într-o fază avansată și că cel puțin un nou client al cipseturilor Exynos va fi anunțat până cel târziu anul viitor.

Doar Meizu are acces în acest moment la soluții Exynos, dar pe viitor ne-am putea aștepta iată și la terminale ZTE cu asemenea procesoare, sau chiar Nokia de ce nu. 

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×