Samsung poartă discuții cu producători din zona smartphone pentru vânzarea de soluții Exynos; ZTE s-ar afla pe listă

1.080 ori
<b>Samsung poartă discuții cu producători din zona smartphone pentru vânzarea de soluții Exynos; ZTE s-ar afla pe listă</b>Cu toate că la ora actuală cipseturile Exynos al celor de la Samsung se vând doar către un singur OEM, acela fiind Meizu, se pare că în perioada următoare aceste soluții vor ajunge și pe alte dispozitive mobile. Informația vine din partea șefului

Cel mai probabil sunteți la curent cu situația celor de la ZTE, firmă de origine chineză despre care putem spune că a avut o primăvară de coșmar ca urmare a încălcării embargoului de vânzare de tehnologii către Iran. ZTE nu a penalizat angajații la termenul stabilit de către SUA, astfel că s-a ajuns la lucruri mult mai grave precum interdicția de vânzare a produselor, dar și interzicerea la componente Qualcomm.

Am aflat și că MediaTek a pus în standby colaborarea cu ZTE, iar cum Huawei nu își vinde soluțiile CPU către alți producători, situația era destul de problematică, fiind chiar închisă activitatea operațională. Totuși, o rază de speranță răsare astăzi când descoperim că Samsung se află în discuții cu firme din lumea smartphone pentru vânzarea de procesoare Exynos pentru dispozitive mobile.

Vestea vine chiar din partea lui Inyup Kang, șeful departamentului System LSI Samsung Exynos care declară că firma sud-coreeană se află în căutarea de noi parteneriate pentru a spori câștigurile pe seama soluțiilor Exynos. El spune că la ora actuală există câteva discuții într-o fază avansată și că cel puțin un nou client al cipseturilor Exynos va fi anunțat până cel târziu anul viitor.

Doar Meizu are acces în acest moment la soluții Exynos, dar pe viitor ne-am putea aștepta iată și la terminale ZTE cu asemenea procesoare, sau chiar Nokia de ce nu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×