Samsung Galaxy S9 va primi un dock auto cu răcire și încărcare wireless; Iată imagini, schiţe cu accesoriul

3.251 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va primi un dock auto cu răcire și încărcare wireless; Iată imagini, schiţe cu accesoriul</b>Încă un accesoriu pentru Samsung Galaxy S9 îşi face apariţia, de această dată un dock auto cu încărcarea wireless, care în mod interesant pare să aibă şi un sistem de răcire. Acesta apare sub formă de schiţe şi avem detalii despre el mai jos.

Încă un accesoriu pentru Samsung Galaxy S9 îşi face apariţia, de această dată un dock auto cu încărcarea wireless, care în mod interesant pare să aibă şi un sistem de răcire. Acesta apare sub formă de schiţe şi avem detalii despre el mai jos.

Samsung a mai lansat un dock auto pentru încărcare wireless Qi şi pe vremea lui Galaxy S6, dar a trecut ceva vreme de la astfel de release-uri. Să începem cu începutul totuşi. Pe 24 iulie 2017 Samsung înregistrat un brevet la WIPO pentru un "terminal de încărcare wireless". Brevetul era aprobat pe 15 februarie 2018. Încărcarea fără fir generează totuşi căldură, iar dacă telefonul nu e răcit cum trebuie poate apărea supraîncălzirea.

Samsung Galaxy S9 va primi un dock auto cu răcire și încărcare wireless; Iată imagini, schiţe cu accesoriul

Noul dock Samsung are şi un ventilator inclus, care scade temperatura mecanismului. În plus designul e de aşa natură gândit încât să circule aerul. Câteva orificii şi canale de aer sunt realizate pentru a permite circulaţia, astfel scâzând și temperatura telefonului. Altminteri docul are un design standard, tipic pentru un accesoriu auto de gen, cu un mecanism care strânge muchiile telefonului pentru a îl fixa pe consola maşinii.

Samsung Galaxy S9 va primi un dock auto cu răcire și încărcare wireless; Iată imagini, schiţe cu accesoriul

Mă aştept să ofere încărcare rapidă şi evident permite şi utilizarea handset-ului ca GPS. Clar vom avea şi încărcător standard, unul desktop pentru Galaxy S9. Aşteptam acum şi preţul pentru device. Mă întreb dacă e compatibil și cu S8 totuși... Probabil da.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×