Noul pad de încărcare wireless destinat lui Galaxy S9 este fotografiat alături de alte huse oficiale

1.934 ori
<b>Noul pad de încărcare wireless destinat lui Galaxy S9 este fotografiat alături de alte huse oficiale</b>Se măresc scăpările de accesorii oficiale destinate smartphone-urilor Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, astăzi sosind o fotografie cu noi huse, dar și cu pad-ul de încărcare wireless cel nou. Vedem o varietate mare de huse oficiale în imagine

Pe măsură ce debutul lui Samsung Galaxy S9 se apropie și numărul de leak-uri crește, astfel că vedem astăzi fotografiate numeroase accesorii oficiale destinate acestui telefon și variantei sale Plus. Am mai văzut în weekend câteva carcase, dar astăzi privim și asupra pad-ului de încărcare wireless pe care Samsung îl va comercializa separat și care ar trebui să fie compatibil cu mai toate smartphone-urile de pe piață ce suportă tehnologia de încărcare fără fir.

Huse Galaxy S9

Vedem că look-ul cutiei în care se livrează a fost schimbat și că pe încărcător se menționează prezența tehnologiei Fast Charge. Cât despre husele prezentate aici, observăm diverse variante de culoare, nuanțe care ar putea ajunge și pe telefoane. Printre ele se află albastru, negru, roșu, auriu, gri, dar și acel violet din partea dreaptă jos.

Dacă mai era nevoie de o confirmare a faptului că numai modelul S9+ beneficiază de cameră duală în spate, aceasta vine prin intermediul fotografiei și huselor de aici. Galaxy S9 și S9+ se lansează oficial pe data de 25 februarie în cadrul unui eveniment special de presă organizat în Barcelona cu fix o zi înainte de startul târgului MWC 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×