Camera video de supraveghere Xiaomi Mijia Aqara are un preț special pe Cafago.com

874 ori
<b>Camera video de supraveghere Xiaomi Mijia Aqara are un preț special pe Cafago.com</b>Pentru a aduce un plus la nivel de securitate pentru locuința voastră este necesar și un sistem de camere video de supraveghere menite să transmită în flux live continuu tot ce se întâmplă la interiorul casei. Un asemenea dispozitiv descoperim azi

Din partea retailerului chinez Cafago.com sosește astăzi un nou cod promoțional, unul asociat camerei video de supraveghere numită Xiaomi Mijia Aqara, dispozitiv ce reprezintă un punct de plecare în securizarea locuinței. Modelul de față poate fi utilizat atât de sine stătător, cât și pe post de gateway care comunică cu senzori inteligenți de la Xiaomi precum cei de temperatură, umiditate, de ușu/ferestre sau de gaz.

Xiaomi Mijia Aqara

Camera de față dispune de un senzor cu lentile wide la 180 grade care permit astfel acoperirea unei zone mai mari din camera în care este amplasată, filmarea fiind de tip Full HD. Are microfon și difuzor integrat, slot pentru carduri microSD, conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4 GHz și suport infraroșu pentru filmarea pe timp de noapte. 

Xiaomi Mijia Aqara

Xiaomi Mijia Aqara are o greutate de doar 120 grame și funcționează în tandem cu aplicația Mi Home pe care o puteți descărca pentru iOS sau Android de pe magazinele dedicate. Folosind codul promoțional L37PRO aveți posibilitatea de achiziție a acestui dispozitiv smart pentru suma de doar 29.66 euro, oferta fiind valabilă până la data de 14 iunie! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×