Huawei P9 primește un mic update ce aduce îmbunătățiri și optimizări pentru camera foto

7.390 ori
<b>Huawei P9 primește un mic update ce aduce îmbunătățiri și optimizări pentru camera foto</b>Pe neașteptate cei de la Huawei au oferit astăzi un update pe smartphone-ul Huawei P9, actualizare minoră ce vine să aducă câteva optimizări și îmbunătățiri asupra camerei foto. Astfel avem pe listă noi funcționalități care i-ar putea

Cu toate că actualizarea la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-ul Huawei P9 este pusă sub semnul întrebării, astăzi descoperim că firma chineză continuă să aducă noutăți software pentru acest terminal lansat în primăvara anului 2016. Este vorba despre un update minor ce aduce optimizări și îmbunătățiri pentru camera foto duală, cea care ne-a plăcut tare mult în momentul în care realizam recenzia telefonului.

Printre aceste noutăți avem Highlights, funcție prin care putem căuta imagini pe seama unor cuvinte descriptive, locație, dată sau chiar numele albumului în care se află în galerie. Există optimizări pentru captura selfie și modul Moving Picture prin care vom putea realiza așa numitele fotografi dinamice (a.k.a Live Photos) folosind modul standard de captură. 

De asemenea, tot în zona foto avem o modalitate prin care momentele surprinse în imagini se vor afișa sub forma unui clip de prezentare pe post de cover album în galerie. Pe lângă aceste noutăți ce țin de zona foto, Huawei include și o funcție prin care actualizările de sistem se vor instala automat în intervalul orar 02:00 - 04:00, atunci când terminalul nu este folosit. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×