Cum îţi protejezi bunurile şi casa în mod smart: prezentare cameră IP wireless Vstarcam şi sistem de alarmă antiefracţie + tutorial de instalare şi folosire (Video)

4.543 ori
<b>Cum îţi protejezi bunurile şi casa în mod smart: prezentare cameră IP wireless Vstarcam şi sistem de alarmă antiefracţie + tutorial de instalare şi folosire (Video)</b>De această dată pe masa noastră de teste au poposit câteva device-uri mai speciale și anume camera video de supraveghere VSTARCAM C7824WIP și sistemul antiefracție Smart Home VSTARCAM C37-AR-TZ1V. Aceste produse vin cu promisiunea că

Secolul 21 a adus o creştere a criminalităţii cu duble procente în mai toate ţările globului, România inclusă şi prevenţia rămâne în continuare cea mai bună soluţie. Şi pentru că nu vrea nimeni să stea mereu cu paranoia sau cu ochiul pe geam, au apărut sistemele smart, care au evoluat până la un tandem fericit cu smartphone-ul. Aici intră în acţiune produsele de la Spy-Shop.ro, lider de piaţă online în România în zona de distribuţie de echipamente de securitate, supraveghere şi monitorizare. Cu o activitate de 8 ani în spate, retailerul ne-a oferit şansa să testam un sistem de alarmă antiefractie Smart Home Vstarcam şi o cameră de supraveghere IP wireless Vstarcam.

Sistem de alarmă antiefracție Smart Home VSTARCAM C37-AR-TZ1V

Sistem antiefractie VSTARCAM C37-AR-TZ1V

Cei care vor să îşi securizeze toată casa, au la dispoziţie acest sistem de la Spy-Shop.ro. Fie că plecaţi în vacanţă, sunteţi plecaţi mai mereu la muncă sau locuiţi într-o zonă în care mişună animalele sălbatice, sistemul e util şi intuitiv de setat. El include o cameră de supraveghere inteligentă wireless, de tip DOME, care se bazează pe un senzor de 1/4 inch progressive scan CMOS, cu o rezoluţie de 1 megapixel.

VSTARCAM C37-AR-TZ1V

Camera are lentila fixă de 3.6 mm şi unghi vizual de 97 de grade pentru supraghere. Mecanismul e capabil să intercepteze şi toate semnalele de alarmă de la echipamentele de securitate din casă, având deci şi rol de hub. Astfel va aduna informaţii de la senzorii magnetici, de mişcare, detectori de fum sau gaz. Veţi fi deci anunţaţi dacă a intrat câinele în casă, dacă cineva forţează o uşă sau dacă aveţi un mic incendiu în bucătărie, de la mancarea uitată pe foc.

Atunci când apare alerta, începe şi înregistrarea video şi veţi fi notificat şi pe telefonul mobil. Primiţi la pachet şi o telecomandă cu 4 butoane ce permite accesarea funcţiilor de bază de la o distanţă de 60 de metri. Tot la pachet vin pe lângă camera de supraveghere şi un senzor magnetic pentru uşă şi detector de mişcare.

Tutorial de instalare si folosire VSTARCAM C37-AR-TZ1V

  • Pasul 1 - Pentru instalarea dispozitivelor primite în pachetul Smart Home VSTARCAM C37-AR-TZ1V va trebui ca pentru început să descărcați aplicația Eye4 pe smartphone sau tabletă, software care poate fi descărcat pentru Android, iOS sau pentru computer-ul ce rulează Windows
  • Pasul 2 - Mai apoi se va conecta camera video de supraveghere ce are și rol de hub pentru celelalte dispozitive din pachet, la sursa de energie prin intermediul încărcătorului pe care îl găsiți în cutie.
  • Pasul 3 - Din aplicația Eye4 se va alege opțiunea de adăugare a unei noi camere, moment în care veți fi îndemnați să apropiați telefonul de cameră pentru împerechere.
  • Pasul 4Puteți trece acum și la conectarea celorlalte dispozitive incluse (senzor ușă, senzor de mișcare, etc.), iar din pagina principală a aplicației urmări streamul video live.

Cameră video supraveghere IP WIRELESS VSTARCAM C7824WIP

STARCAM C7824WIP

Cei care vor să aibă un "eye în the sky" asupra casei chiar şi când sunt plecaţi şi să nu se complice cu un sistem amplu de supraveghere, pot opta pentru această cameră IP wireless Vstarcam. Ea filmează în HD şi are multiple avantaje şi funcţii, începând cu night vision şi până la faptul că are slot microSD, pentru a începe înregistrarea de îndată ce e detectată mişcare.

STARCAM C7824WIP

Camera e compatibilă cu toate browserele web celebre, deci vă puteţi conecta din Chrome, Firefox, Safari, IE oriunde v-aţi afla. Evident puteţi accesa feedul video şi de pe telefon cu mare uşurinţă. Camera are şi microfon şi difuzor incorporat şi e capabilă de rotire la unghiuri variate cu acoperire mare (70 de grade pe verticală şi 270 de grade pe orizontală).

Orice mişcare detectată în casă e automat înregistrată, fie că e o alarmă falsă de la o pisică de casă, fie Doamne Fereşte vreun hoţ. Are şi o funcţie specială de trimite a fotografiilor cu cadrul în mişcare prin FTP pentru a surprinde flagrantul. Cele 12 LED-uri infraroşii bat la peste 10 metri şi permit monitorizarea fără probleme şi noaptea, când de altfel au loc cele mai multe infracțiuni.

Tutorial instalare cameră video supraveghere  IP WIRELESS VSTARCAM C7824WIP

  • Pasul 1Primul pas necesar în procesul de setare și instalare a camerei video de supraveghere VSTARCAM C7824WIP este acela de a descărca aplicația numită Eye4 ce poate fi găsită aici pentru iOS, pentru Android la următoarea adresă, iar pentru Windows în versiunea desktop aici.
  • Pasul 2Se conectează camera video de supraveghere la sursa de energie prin intermediul încărcătorului primit la pachet
  • Pasul 3Se va deschide aplicația și de aici se alege Adăugarea unei noi camere, bifând opțiunea Wireless Installation.
  • Pasul 4La scurt timp aplicația vă va îndemna că apropiați smartphone-ul de cameră, iar apoi conectarea va fi finalizată. Se revine la pagina principală iar aici aveți și streamul video ce poate fi urmărit live.

Disponibilitate

Atât sistemul de alarmă antiefracţie, cât şi camera video de supravhere IP wireless se pot găsi la spy-shop.ro, retailer distins cu locul întâi la "Gala Premiilor Ecommerce 2014 și 2016". Reţineţi că aceste produse pot fi asociate/conectate şi cu altele marca Vstarcam, precum detectoare de fum, de mişcare, senzori pentru uşă şi altele. Iată unde găsiți produsele:

  • Sistem de alarmă antiefracție Smart Home VSTARCAM C37-AR-TZ1V - 469 lei
  • Cameră video supraveghere  IP WIRELESS VSTARCAM C7824WIP - 239 lei

Prezentare video sisteme supraveghere VSTARCAM

Cu aceste produse puteţi pleca acum împăcaţi în vacanţă sau la muncă în fiecare zi, ştiind că soluţiile Vstarcam sunt la doar un tap distanţă pe telefonul mobil. Siguranţa familiei e nepreţuită şi se realizează cu aceste sisteme. Nu este o achiziție de vanitate, ci necesitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×