iPhone 7 Plus Unboxing (Jet Black, 128 GB): primul telefon cu cameră duală de la Apple face o impresie bună prin nuanţa sa unică (Video)

3.938 ori
<b>iPhone 7 Plus Unboxing (Jet Black, 128 GB): primul telefon cu cameră duală de la Apple face o impresie bună prin nuanţa sa unică (Video)</b>După iPhone 7, deja testat la Mobilissimo.ro, e momentul ca iPhone 7 Plus să fie testat de noi. Terminalul ne-a sosit în versiunea Jet Black, pe care chiar ardeam de nerăbdare să o vedem şi chiar arată spectaculos în realitate. Telefonul costă 879 euro..

După iPhone 7, deja testat la Mobilissimo.ro, e momentul ca iPhone 7 Plus să fie testat de noi. Terminalul ne-a sosit în versiunea Jet Black, pe care chiar ardeam de nerăbdare să o vedem şi chiar arată spectaculos în realitate. Telefonul costă 879 euro la Orange România, în versiunea de 32 GB, 989 euro în cea de 128 GB şi 1109 euro în cea de 256 GB.

Noi testăm modelul Jet Black de 128 GB şi avem o cutie neoficială, a unei unităţi de test. Ea include doar un încărcător şi cablu Lightning, dar varianta comercială aduce şi stickere, manual, căşti EarPods, cheiţa metalică şi adaptor Lightning to 3.5 mm. Telefonul în sine e foarte glossy, dar arătos pe acest negru lucios, care necesită un proces de producţie complex.

Apple iPhone 7 Plus scos din cutie

El implică trecerea ramei metalice a smartphone-ului printr-o pudră fină, aplicarea unui curent electric care creează pori pe unitate şi apoi peste acei pori e turnată vopseaua neagră specială, care va avea parte de o lustruire mecanică fină. Telefonul măsoară 7.3 mm în grosime, cu 0.2 mm mai mult decât iPhone 7, iar grosimea e foarte ridicată pentru un model de 5.5 inch, 188 grame.

E cu 50 de grame mai greu decât iPhone 7. iPhone 7 Plus are un ecran Full HD de 5.5 inch, cu suport 3D Touch şi Wide Color, dar şi procesor Apple A10 Fusion, 3 GB RAM şi camera duala de 12 MP. Camera vine cu lentilă telephoto şi wide angle, stabilizare optică şi blitz Quad LED. Primim şi camera frontală de 7 MP, baterie de 2900 mAh şi un nou buton Home, de această dată touch nu mecanic.

Antenele au design mai minimalis, jackul audio a dispărut, iar corpul e rezistent la apă şi praf. Vedem şi opţiunea de zoom optic 2X a camerei principale în unboxing, dar şi funcţia nouă Portret, care va crea o senzaţie de adâncime a fotografiilor. Despre toate acestea şi multe altele aflaţi în recenzie. Până atunci telefonul costă 989 euro la Orange în versiunea de 128 GB.

Apple iPhone 7 Plus Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×