Surse din Coreea de Sud confirmă lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 10 în două variante de diagonală

1.288 ori
<b>Surse din Coreea de Sud confirmă lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 10 în două variante de diagonală</b>Printre știrile pe care vi le-am prezentat ieri se număra și postarea referitoare la zvonul sosit online cu privire la probabilitatea ca Samsung să lanseze și o variantă "mini" pentru phablet-ul Galaxy Note 10 ce vine la toamnă

Printre știrile pe care vi le-am prezentat ieri se număra și postarea referitoare la zvonul sosit online cu privire la probabilitatea ca Samsung să lanseze și o variantă "mini" pentru phablet-ul Galaxy Note 10 ce vine la toamnă. Astăzi, publicația sud-coreeană TheBell.co.kr are detalii extra despre aceste terminale, confirmând pe această cale că într-adevăr phablet-ul va fi disponibil în două variante de diagonală.

Motivul pentru care Samsung a luat această decizie stă în spatele succesului avut de Galaxy S10e în anumite piețe, compania optând să ofere astfel două variante de Note 10. Cea mini care s-ar putea numi Galaxy Note 10e va opta pentru o cameră foto triplă în spate, în vreme ce Note 10 cel standard (posibil numit Note 10+) va avea 4 camere foto în spate și un ecran de 6.75 inch.

Raportul de astăzi nu dezvăluie ce diagonală va avea Note 10e, dar pentru a intra în segmentul de compacte, ar trebui să vedem un panou de sub 6 inch. Un alt motiv luat în calcul de sud-coreeni pentru lansarea acestui device este că mulți apreciază funcționalitatea lui S-Pen, dar nu și mărimea unui astfel de phablet Note, astfel că o variantă mai compactă este în cărți.

Potrivit publicației TheBell, această variantă mini de Note 10 va fi comercializată în special pe piața din Europa unde aparent cererea este mare pentru asemenea produse compacte. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×