Echipează-ți bucătăria cu strictul tech necesar cheltuind sub 1000 lei! Iată ce ne propune eMAG

1.170 ori
<b>Echipează-ți bucătăria cu strictul tech necesar cheltuind sub 1000 lei! Iată ce ne propune eMAG</b>În aceste zile cei de la eMAG organizează o campanie de reduceri pentru electrocasnice, ocazie ideală pentru cei care vor să facă un upgrade casei în materie de produse tech. Noi am adunat 5 produse din această campanie actuală pe care le

În perioada 12 - 19 martie cei de la eMAG.ro organizează o nouă campanie de reduceri, de această dată electrocasnicele fiind cele care primesc discount-uri atractive. Ni se promit tăieri de până la 45% pentru prețurile acestor dispozitive și consider că este un moment oportun pentru cei care au în plan realizarea unor upgrade-uri tech în casă. Noi chiar vă propunem 5 asemenea produse ideale pentru bucătărie pentru care veți scoate din buzunar mai puțin de 1000 lei!

1. Espressor Bosch Tassimo Vivy II

Bosch Tassimo Vivy II

Primul dispozitiv de pe listă care nu ar trebui să nu lipsească din bucătăria unor iubitori de cafea este desigur un espressor. Cel mai accesibil model de genul care funcționează simplu și rapid pe seama unor capsule ce pot fi achiziționate separat este acest Bosch Tassimo Vivy II, espressor cu putere de 1300W, capacitate de 0.7 litri pentru apă și funcții de tip autocurățare și decalcifiere. Prețul său - 159 lei.

2. Storcător de fructe Philips Viva Collection HR1855/80

Philips Viva Collection HR1855/80

În cazul în care vă doriți și un storcător de fructe mai special, modelul Philips Viva Collection HR1855/80 pe care îl vedeți aici s-ar putea dovedi a fi soluția ideală. Are o putere de 700 W, recipientul de suc are o capacitate de 0.8 litri, iar cel pentru recipientul în care se păstrează pulpa fructelor este de 1.2 litri. Dispune de un tub de alimentare de 75 mm și prețul său scade acum cu mai bine de 200 lei, fiind vândut pentru suma de 318 lei.

3. Robot de bucătărie Philips Viva Collection HR7761/00

Philips Viva Collection HR7761/00

Tot un produs marca Philips pe care vi-l propunem astăzi este și robotul de bucătărie Philips Viva Collection HR7761/00, un dispozitiv multifuncțional care vă va ajuta în prepararea deliciilor culinare. Are funcție de râșniță și blender, iar printre accesoriile oferite la pachet avem un disc de tăiere, unul de feliere, dar și un cuțit universal. Poate frământa și coca pentru pâine sau prăjituri, iar prețul său este de 279 lei!

4. Mixer de mână Philips HR1560/40

Philips HR1560/40

Există în oferta eMAG actuală și mixerul de mână Philips HR1560/40, produs care se vinde în acest moment pentru suma de numai 99 lei. Este un dispozitiv mic și practic ce vă ajută în prepararea rețetelor favorite foarte rapid, plus că veți fi încântați de curățarea sa foarte ușoară. Are 3 viteze + una turbo și puterea este de 400 W. 

5. Prăjitor pâine Beko TAM4201R

Beko TAM4201R

Nu în ultimul rând avem un dispozitiv ideal pentru preparea sandvișurilor dimineața și anume prăjitorul de pâine numit Beko TAM4201R. Acesta dispune de o putere de 850W, de 3 funcții de preparea a feliilor de pâine, dar și de 7 nivele de prăjire pentru a vă oferi pâinea fix cum vă place. Poate prăji două felii în același timp și prețul de 105 lei nu este deloc rău.

Acestea sunt dispozitivele pe care vi le propunem noi, dar în situația în care sunteți în căutarea unui anume produs din zona de electrocasnice, vă invităm să accesați campania eMAG de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×