[UPDATE] eMAG pregătește ceva misterios pentru ziua de mâine, 12 decembrie! Iată despre ce ar putea fi vorba

3.493 ori
<b>[UPDATE] eMAG pregătește ceva misterios pentru ziua de mâine, 12 decembrie! Iată despre ce ar putea fi vorba</b>Dacă ați accesat site-ul eMAG.ro în ultimele zile atunci probabil că ați văzut și un banner misterios ce face referire la un eveniment exclusiv programat pentru ziua de mâine, adică 12 decembrie. Din câte am descoperit, pare a fi vorba

UPDATE 12-12-2018: Din păcate așteptările noastre nu s-au adeverit, fiind vorba în realitate despre lansarea unei cărți prin care putem descoperi România la 100 de ani de la Marea Unire. Este o radiografie în imagini și cuvinte ce poate fi comandată acum de pe eMAG.ro!

ARTICOL INIȚIAL 11-12-2018:

În cazul în care ați accesat site-ul eMAG.ro în ultimele zile atunci ați observat cu siguranță și acel banner misterios ce face referire la un eveniment special programat pentru ziua de mâine, 12 decembrie. Odată ce accesați pagina cu pricina de aici veți descoperi o secțiune de unde vă puteți înregistra cu datele personale pentru a afla primii despre ce este vorba.

Startul acestui eveniment se dă mâine la ora 12:00 și avem o idee vagă despre ce s-ar putea întâmpla. Nu este exclus să fie vorba despre o serie de reduceri pentru console și jocuri PlayStation 4, asta pentru că și în China are loc un eveniment similar în momentul de față desfășurată sub același nume "12.12" după cum puteți vedea pe site-ul oficial sony.cn.

Și imaginea de mai sus pare a dezvălui silueta unei console, deci sunt mari șanse să vedem o asemenea campanie de reduceri sau poate lansarea acelei console Sony PlayStation Classic Collector's Bundle care ar urma să fie disponibilă exclusiv pe eMAG. Așteptăm ziua de mâine pentru a ne convinge.

Voi ce credeți că pregătește eMAG mâine?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×