Iată 3 accesorii pentru smartphone ce pot fi găsite pe Banggood.com!

1.087 ori
<b>Iată 3 accesorii pentru smartphone ce pot fi găsite pe Banggood.com!</b>Pe lângă smartwatch-ul NewWear Q8 pe care Banggood.com mi l-a oferit în teste, am primit și alte 3 accesorii/gadget-uri ideale pentru utilizarea alături de un smartphone. După cum aflați și din titlu este vorba despre o husă waterproof

Astăzi avem pentru voi o recomandare de 3 accesorii numai bune pentru smartphone, produse pe care cei de la Banggood.com (descărcare aplicație de aici) mi le-au oferit spre testare alături de smartwatch-ul NewWear Q8 despre care tocmai ce v-am vorbit într-un articol anterior. În lista de față există următoarele: husă waterproof pentru smartphone, cutiuță pentru transportul căștilor, respectiv un stylus 2 în 1 cu preț accesibil. 

Husă waterproof pentru smartphone

Husa waterproof smartphone

În cazul în care vă numărați printre cei care nu pot lăsa smartphone-ul nici măcar la piscină sau în duș, atunci această husă waterproof este fix ceea ce vă trebuie. Accesoriul este compatibil cu telefoane de până la 5.5 inch și în partea de sus vine cu un sistem special de închidere ce va ține apa la distanță de prețiosul vostru device. Se oferă certificare IPX8 și prețul afișat în acest moment este de numai 3.25 dolari!

Stylus pentru telefon

Stylus telefon

Cu siguranță ați mai văzut un asemenea produs în ofertele magazinelor online și anume un stylus 2 în 1 care aduce două metode de interacțiune, cea prin intermediul unui burete din fibră pentru interacțiunea obișnuită și cea prin intermediul unui mic disc din plastic ideală pentru desen. În momentul de față retailerul chinez îl vinde la suma de 6.59 dolari, preț de care beneficiați prin folosirea cuponului sty5 în secțiunea de comandă. Este un accesoriu simplu care se poate dovedi util în multe situații.

Cutie transport accesorii

Cutie transport accesorii

Nu în ultimul rând se află cutiuța BUBM Mini pe care Banggood.com o comercializează în mai multe variante de culoare și care este menită pentru transportul accesoriilor de smartphone. Pot încăpea aici cu ușurință multe accesorii printre care o pereche de căști, un cablu de date, cât și un mic încărcător - accesorii ce nu trebuie să lipsească din bagajul pentru vacanță. Pe deasupra, cutiuța de față promite rezistență la apă și la șocuri. Prețul este de 4.99 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×