Încărcător auto wireless și card microSD de 64 GB la prețuri speciale astăzi pe Cafago!

1.058 ori
<b>Încărcător auto wireless și card microSD de 64 GB la prețuri speciale astăzi pe Cafago!</b>Astăzi retailerul chinez Cafago.com are pentru voi o serie de reduceri foarte interesante și anume discount-uri pentru un încărcător auto wireless și pentru un card microSD de 64 GB ce poate fi achiziționat la un preț special. Pe listă se mai

Retailerul chinez Cafago vine cu noi reduceri speciale pentru voi astăzi, o zi în care pune accentul pe zona de accesorii smartphone, dar și pe un produs mai deosebit destinat căminului vostru. În primul rând avem un încărcător auto wireless la super preț, cât și un card microSD de 64 GB care cu siguranță este binevenit la suma pe care o practică în acest moment comerciantul asiatic. Iată-le:

Încărcător auto wireless

Incarcator auto wireless

Dacă aveți un telefon cu suport pentru tehnologia de încărcare wireless Qi și vreți să scăpați de cablurile din mașină, atunci acest încărcător este fix ceea ce aveți nevoie. Se montează simplu și rapid în grila pentru ventilație de pe automobil și oferă un sistem de suport magnetic (un sticker magnetic fiind oferit la pachet pentru lipirea pe telefon). Încărcarea se face la 5V/2A și folosind codul L4268PA puteți cumpăra acest încărcător pentru suma de doar 9.37 euro până pe 21 iulie!

Card microSD 64 GB

Card microSD

Tot printre ofertele Cafago de astăzi se află și cardul microSD Netac de 64 GB care poate fi achiziționat până la data de 22 iulie pentru suma de numai 13.27 euro folosind cuponul L5902C în secțiunea de comandă. Acesta face parte din clasa UHS-1 U3 și oferă o viteză de scriere a datelor de până la 40MB/s, respectiv o viteză de citire de până la 90MB/s. Este ideal pentru smartphone-uri, aparate foto, dar și drone.

Bonus avem și o reducere specială pentru purificatorul de aer Xiaomi Smart Air Purifier 2S, produs pe care îl puteți achiziționa până la data de 22 iulie la prețul de 149.99 euro. Pentru a beneficia de ofertă va trebui să introduceți codul promo L076PAS în secțiunea de comandă de pe Cafago.com!

 
 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×