Turul Magazinelor #411: Turul Produselor de curăţenie - robot aspirare, curăţător tastatură, staţie de călcat la preţ bun şi mop rotativ

820 ori
<b>Turul Magazinelor #411: Turul Produselor de curăţenie - robot aspirare, curăţător tastatură, staţie de călcat la preţ bun şi mop rotativ</b>Vă propunem astăzi un adevărat tur al curățeniei, ediție în care punem accentul pe produse tematice ideale pentru întreaga locuință. Avem în prim plan un mop rotativ la preț bun vândut pe eMAG.ro, dar și o soluție prin care puteți curăța

Dacă săptămâna trecută a fost fie pe bază de gaming, fie pe bază de smartphone-uri la preţ bun, astăzi suntem mai casnici şi domestici. Ca atare avem turul produselor de curăţenie, aspirare şi călcat. Avem în sfârşit şi o metodă de a curăţa etern murdară tastatură, plus preţuri bune la aspiratoare şi mopuri. Toate acestea le găsiţi mai jos.

1. Mop rotativ Hurricane Spin Scrubber 

Hurricane Spin Scrubber

Visul oricărei gospodine (sau gospodin să fim politically correct) este un mop rotativ electric de acest gen. eMAG.ro îl are la reducere, la puţin peste 100 de lei şi la ultima verificare mai erau doar 3 produse în stoc. Acesta este un mop extensibil, cu 3 perii la pachet şi baterie reîncărcabilă. Este fabricat din metal şi permite curăţarea zonelor în care ajungeţi mai greu cu mâna, în special în baie.

2. Aspirator fără sac Philips PowerPro FC9333/09

Philips PowerPro FC9333/09

Aspiratoarele fără sac sunt o găselniţă care a prins fantastic în ultimii ani. Philips are unele dintre modelele cele mai apreciate, iar evoMAG a tăiat preţul unui astfel de produs, până la 369.99 lei. Aspiratorul acesta vine cu un bonus de la evoMAG.ro, o soluţie specială de curăţat geamuri Lustro Rapido Fresh. Revenind la aspirator, acesta are filtru anti alergeni, aspirare superioară a prafului, eticheta energetică AA şi volum de 1.5 litri.

Se poate goli uşor cu o singură mână pentru a controla praful. Sistemul său de filtrare captează 99.9% din praful fin, de la polen şi păr la acarieni.

3. Robot aspirare Dirt Devil Trucker M613

Dirt Devil Trucker M613

Am mai avut roboţi Dirt Devil în tururile noastre, deci acest entry nu e chiar o surpriză. Acest robot de aspirare vine cu o reducere bunicică la Cel.ro, care îl vinde la suma de 429 lei. Marele avantaj e că faţă de aspiratorul obișnuit, acest robot e plat şi poate intra sub orice mobilă, mese, scaune pentru a curăţa. Oferă curăţare cu acoperire completă, în 3 etape şi are autonomie de până la 45 de minute. Poate mătura şi aspira podele dure şi covoarele mai scurte.

Are avantajul că poate recunoaşte treptele şi obstacolele, dar şi golurile, folosind 3 senzori speciali. Nivelul de zgomot e rezonabil, de doar 69 dBA.

4. Staţie de călcat Philips GC7035/20

Philips GC7035/20

Schimbăm puţin registrul, dar rămânem tot în zona produselor de curăţat şi igienă, cu o staţie de călcat Philips, la suma de 589 lei. Jetul de abur continuu, de până la 120 de grade pe minut vă reduce timpul de călcare. Aburul profunde în profunziune în ţesătură şi face calcatul mai lin şi rapid. Aparatul nu are nevoie de reglaje complexe şi puteţi călca toate hainele una după alta, fără să tot faceţi reglaje.

E un plus şi că se poate transporta cu uşurinţă şi că avem posibilitatea de a aşeza talpa pe masa de călcat atunci când aranjăm hainele, fără a deteriora masa sau hainele după perioade lungi.

5. Mop cu aburi

Mop cu aburi

Am avut fier de călcat cu aburi mai sus? Am avut mop deştept? Ce ziceceti de o combinaţie între ele? Am găsit un mop cu aburi şi mâner extensibil, care costă 119.99 dolari la Cafago.com. Are mâner extra aderent, cap rotativ şi poate pătrunde în toate ungherele ascunse. Mânerul telescopic e generos şi aburul cu temperatură foarte mare va steriliza perfect podelele.

Încălzirea la maxim se face în doar 15 secunde. Puteţi să folosiţi şi acest mop ca unul standard, dar şi să faceţi curăţenie pe uscat, nu doar cu abur. Produsul cântăreşte doar 2.3 kilograme şi e util pe marmură, gresie, parchet, covor, linoleum, practic orice suprafaţă.

6. Soluție curățare tastatură

Soluție curățare tastatură

Sătui să curăţaţi tastatura cu obiecte ascuţite introduse între rânduri de taste, scuturând mizeria din ea sau cu post it-uri, cum arată acele lifehacks pe net? La Gearbest.com se vinde la 3.82 dolari un cauciuc special moale, care odată pus peste taste le curăţă perfect. Are un mecanism special de absorbţie, care curăţă şi neutralizează toate zonele dubioase ale tastaturii. Nu vreau să vă sperii, dar studiile arată că sunt mai multe bacterii pe o tastatură decât pe o toaletă...

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×