Google Pixel 3 apare pe site-ul de proiecte Google Android AOSP, alte mici scăpări

1.376 ori
<b>Google Pixel 3 apare pe site-ul de proiecte Google Android AOSP, alte mici scăpări</b>După câteva zile de scăpări ale unui telefon midrange Google Pixel, ba chiar cu tendinţe de budget phone judecând după faptul că are Android Gola bord, azi avem chiar detalii despre Google Pixel 3. Să vedem despre ce e vorba.

După câteva zile de scăpări ale unui telefon midrange Google Pixel, ba chiar cu tendinţe de budget phone judecând după faptul că are Android Gola bord, azi avem chiar detalii despre Google Pixel 3. Să vedem despre ce e vorba.

Întâi aflăm că seria Google Pixel, deşi e privită cu ochi buni de puriştii Android nu a vândut cine ştie ce la nivel global. În jur de 3.9 milioane de unităţi Pixel au fost vândute anul trecut, deloc impresionant, indiferent care îţi sunt standardele. Revenind la scăpare, aflaţi că Google Pixel 3 ar urma să vină în 3 versiuni, astfel ca pe lângă Pixel 3 şi Pixel 3 XL ar trebui să avem şi un al treilea model, cu Android Go la bord.

Acela va sosi doar pe pieţele emergente, ca India. Marea noutate de azi totuşi este faptul că pentru prima oară de când au apărut zvonurile vedem numele "Google Pixel 3" menţionat în Android Open Source Project (AOSP), pe site-ul oficial Google. În general o scăpare în AOSP e de obicei urmată de scăpări de specificaţii sau randări, deci se pregăteşte ceva. Între timp cei de la XDA Developers au descoperit o menţiune a lui Pixel 3 într-un cod "commit" cu titlul de "Cherrypick". Acesta probabil că nu e numele de cod al telefonului, pentru că Google şi-a numit telefoanele Nexus şi Pixel după vietăţi marine în ultimii ani.

XDA Developers au disecat codul şi afirma că au găsit dovezi legate de o funcţie nouă de networking în Android P. E vorba despre o funcţie de scanare a reţelei necunoscută până acum. Din păcate nu avem specificaţii sau vreo teorie, dar putem presupune că Pixel 3 va avea procesor Snapdragon 845, camera pe bază de AI şi 4 sau 6 GB RAM. Probabil nu va avea breton, pentru că Google are prea multă mândrie să copieze Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×