Motorola Moto M: Design unibody, perfect prelucrat, familiar

1.282 ori
<b>Motorola Moto M: Design unibody, perfect prelucrat, familiar</b>Staţi liniştiţi, nu a venit Motorola să reinventeze telefonul cu Moto M. Îi e de ajuns că a inventat telefonul mobil, nu-i aşa? Astfel, Moto M propune un format familiar, practicat de mai toate companiile mari producătoare de telefoane midrange: corp..

Staţi liniştiţi, nu a venit Motorola să reinventeze telefonul cu Moto M. Îi e de ajuns că a inventat telefonul mobil, nu-i aşa? Astfel, Moto M propune un format familiar, practicat de mai toate companiile mari producătoare de telefoane midrange: corp unibody metalic şi ecran de 5.5 inch.

Nu e departe de ce am văzut pe Huawei Nova Plus sau un Xiaomi şi Meizu din ultimii ani aş zice. Construcţia este solidă, avem o greutate destul de OK pentru acest format, dar la baza designul e puţin cam prea familiar, ca să nu zic generic. Utilizarea cu o singură mână se face comod, iar butoanele au feedback bun. Moto M măsoară 7.9 mm în grosime, adică fix cât Galaxy S7 şi cântăreşte 163 de grame.

Ca un reper un Huawei Nova Plus măsura 7.3 mm în grosime şi cântărea 160 de grame. Moto M e şi mai gros şi mai greu decât ZenFone 3 de 5.5 inch, spre exemplu, dar e insesizabilă diferenţa. E un smartphone cu spate rotunjit, carcasă robustă şi puţin cam lat pentru standardele actuale. Ca de obicei pentru un Moto avem atributul de rezistenţă la stropire, prin acel nano coating al componentelor.

Disponibil pe auriu, gri sau argintiu, acest telefon nu e vreun Porsche la capitolul design, dar e prelucrat cu multă grijă şi migală totuşi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×