Reduceri și Campanii Online #119: Azi Cărturești, Altex, eMAG, Cel [...]

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 782 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #119: Azi Cărturești, Altex, eMAG, Cel [...]</b>Mijlocul lunii octombrie este aici și în vreme ce ne pregătim pentru reducerile de Black Friday ce vor sosi cel mai probabil pe data de 23 noiembrie, este momentul ca între timp să aruncăm o privire asupra promoțiilor care se mai desfășoară

Iată-ne ajunși și la mijloc de toamnă, perioadă în care deși retailerii se pregătesc pentru Black Friday, continuă să ne ofere tot soiul de promoții atractive. După cum v-am obișnuit în seria Reduceri și Campanii Online, avem astăzi pentru voi încă o listă generoasă a celor mai proaspete campanii pe care retailerii le organizează în mediul online. Pe final de articol găsiți și detalii despre un produs erou cu preț special!

Produsul erou al zilei:

Astăzi puteți găsi smartphone-ul Xiaomi Pocophone F1 în versiunea cu 6 GB RAM și 128 GB stocare flash la un preț promoțional de numai 1.699 lei pe QuickMobile, retailer ce organizează o campanie de vânzări flash. Produsul de față vine pe negru și oferă un hardware de top la un preț la care de obicei vedem terminale mid-range. Dacă folosiți și codul promo QUICK202 mai primiți 3% extra reducere!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×