Aplicația Pixel Camera primește suport pentru microfon extern; Funcția ajunge pe toate modelele Pixel

922 ori
<b>Aplicația Pixel Camera primește suport pentru microfon extern; Funcția ajunge pe toate modelele Pixel</b>Descoperim astăzi o informație foarte interesantă referitoare la noile modele Pixel, aceea că telefoanele primesc suport pentru microfon extern. Acesta este inclus în cadrul aplicației Google Camera și vestea și mai bună este că va ajunge pe

Noile terminale Pixel 3 și Pixel 3 XL sosesc la pachet cu multe noutăți în zona de captură foto, dar și cu unele funcții care nu au fost dezvăluite în momentul lansării. Una dintre acestea este suportul pentru microfon extern ce este inclus în cadrul aplicației Pixel Camera și care ajunge pe toate modelele Pixel lansate până acum: Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, respectiv Pixel 3 XL.

Deși până acum utilizatorii de terminale Pixel puteau utiliza microfoane externe compatibile, aceștia erau nevoiți să descarce alte aplicații de tip Camera. De astăzi însă nu mai au nevoie de software adițional, aplicația Pixel Camera fiind echipată cu suportul pentru asemenea accesorii. 

Cât despre celelalte noutăți incluse în aplicația Camera actualizată, avem pe listă și un mod de captură RAW, schimbări aduse la nivel de interfață, dar și un nou mod panorama. Există și o interfață diferită pentru funcția zoom. Puteți descoperi toate noutățile din articolul dedicat pe care vi l-am prezentat aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×