Reduceri și Campanii Online #128: Azi QuickMobile, eMAG, Cel, PC Garage [...]

861 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #128: Azi QuickMobile, eMAG, Cel, PC Garage [...]</b>Ultimele zile din octombrie sunt aici și asta înseamnă că ne mai desparte doar puțin până la startul reducerilor de Black Friday, cu toate că unii retaileri s-au apucat deja de asemenea campanii. Noi continuăm cu seria Reduceri și Campanii Online

Pentru că luna octombrie este pe sfârșite asta înseamnă că ne apropiem cu pași repezi de campaniile Black Friday care potrivit informațiilor din ultima vreme vor începe oficial pe data de 16 noiembrie. Deja unii retaileri s-au grăbit cu asemenea promoții, dar după cum probabil ați văzut reducerile nu sunt deloc surprinzătoare. Până la reducerile reale noi vom continua cu seria Reduceri și Campanii Online! 

Produsul erou al zilei:

Dacă aveți un buget limitat pentru achiziția unui smartphone atunci vă recomandăm astăzi modelul Huawei P20 Lite, un device ce poate fi achiziționat pentru suma de doar 1.212 lei de pe QuickMobile odată cu folosirea codului promo QUICK202. Smartphone-ul de față vine cu ecran generos FHD, cameră duală în spate, scanner de amprente și construcție premium.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×