Reduceri și Campanii Online #136; Azi evoMAG, IT Galaxy, Libris, Fashion Days [...]

775 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #136; Azi evoMAG, IT Galaxy, Libris, Fashion Days [...]</b>Continuăm astăzi cu seria Reduceri și Campanii Online, zi în care avem pentru voi o listă proaspătă a celor mai noi promoții organizate în mediul online. Descoperiți de asemenea și un produs erou al zilei care se remarcă prin prețul

În vreme ce o parte dintre retailerii de la noi au dat startul deja campaniilor de Black Friday, alții așteaptă ziua de 16 noiembrie pentru a demara asemenea promoții. Cu toate acestea, avem în continuare și din partea lor alte reduceri după cum veți descoperi pe seama listei de mai jos. De asemenea, la final de articol aveți detalii despre un produs erou al zilei care bifează un discount atractiv în aceste zile!

Produsul erou al zilei:

Un preț atractiv găsiți în această perioadă pe Altex.ro pentru laptop-ul ASUS N580VD-FY681 care vine echipat cu procesor Intel Core i7-7700HQ, display Full HD cu diagonală de 15.6 inch și cu 8 GB RAM. Are 1 TB stocare HDD, 128 GB SSD și ne mai aduce și soluția grafică Nvidia GeForce GTX1050 cu 4 GB memorie. Prețul practicat în prezent de către retailer este de 3.699 lei!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×