Reduceri și Campanii Online #140: Azi eMAG, PC Garage, Fashion Days, QuickMobile [...]

855 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #140: Azi eMAG, PC Garage, Fashion Days, QuickMobile [...]</b>Începem o nouă săptămână în plină iarnă, perioadă în care deși promoțiile de Black Friday ale retailerilor încep să se evapore, descoperim în continuare oferte la fel de atractive. În rândurile de mai jos aveți detalii despre cele mai proaspete

Acum că punctul culminant al reducerilor de Black Friday a trecut, este momentul să revenim la activitatea de zi cu zi ce implică și seria de articole Reduceri și Campanii Online. Descoperiți astfel la început de săptămână ce oferte mai propun retailerii în zona online și totodată și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit. Iată ce avem pe listă astăzi:

Produsul erou al zilei:

De departe cea mai bună ofertă pe care o găsim astăzi în online este asociată smartphone-ului modular Motorola Moto Z2 Play care ajunge să coste doar 899 lei pe iHunt.ro. Acest telefon oferă 4 GB RAM, procesor Snapdragon 626, ecran Full HD de 5.5 inch cu tehnologie Super AMOLED și cameră foto de 12 megapixeli cu deschidere f/1.7 în spate. Îl puteți achiziționa de aici! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×