Huse marca Olixar pentru Galaxy S10, S10 Lite și S10+ ajung la vânzare; Confirmă câteva dotări

1.599 ori
<b>Huse marca Olixar pentru Galaxy S10, S10 Lite și S10+ ajung la vânzare; Confirmă câteva dotări</b>Iată că la mijloc de săptămână seria de terminale Galaxy S10 mai bifează o scăpare, de această dată fiind vorba despre huse ce ajung la vânzare. Nu sunt accesorii no-name, ci chiar produse marca Olixar care au fost listate la precomandă

Astăzi seria de terminale Galaxy S10 bifează o nouă scăpare, de această dată fiind vorba despre huse marca Olixar ce ajung a fi listate la vânzare de către site-ul mobilefun.com. Acesta este un producător de accesorii cu renume pe piață astfel că și randările oferite în cazul de față prezintă design-ul aproape final pe care noile telefoane pregătite pentru debut îl vor adopta, fiind știut faptul că producătorii de smartphone-uri oferă schițe și detalii despre dimensiuni producătorilor de accesorii cu ceva timp înainte de a aduce noile telefoane pe piață.

Galaxy S10+

(Husă Galaxy S10+)

Astfel la debut sunt disponibile și numeroase accesorii, iar ambele părți au de câștigat. Cât despre imaginile de aici, acestea ne prezintă huse pentru Galaxy S10, S10 Lite și S10 Plus. Observăm că S10-le standard și cel Lite aduc o singură cameră selfie integrată sub forma unui decupaj în ecran în partea din dreapta sus unde de regulă avem indicatorul de baterie.

Galaxy S10

(Huse Galaxy S10)

S10+ plusează cu o cameră selfie duală integrată similar și remarcăm faptul că toate terminalele au margini foarte înguste, cel puțin privind asupra acestor randări. Un alt detaliu dezvăluit de către Olixar este că S10+ are într-adevăr 4 camere foto în spate, în vreme ce varianta standard de S10 vine cu o cameră triplă.

Galaxy S10

Nu este clar dacă și S10 Lite adoptă un modul triplu sau dacă avem două camere foto în schimb, asta pentru că imaginea asociată nu dezvăluie acest telefon. Aflați că husele de față sunt acum disponibile la precomandă pe site-ul cu pricina, având sume cuprinse între 5.49 dolari și 13.99 dolari. Le puteți vedea pe toate aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×