Reduceri și Campanii Online #28: Azi PC Garage, Flanco, Cel, Fashion Days [...]

1.145 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #28: Azi PC Garage, Flanco, Cel, Fashion Days [...]</b>O nouă zi și o nouă ediție din seria Reduceri și Campanii Online vă este livrată. Astăzi descoperim și mai multe oferte ce se desfășoară în mediul online, de la promoții de 1 iunie și până la campanii ce presupun discount-uri pentru produse

Noi și noi campanii debutează astăzi în mediul online, de la oferte cu ocazia zilei de 1 iunie și până la promoții pentru diverse produse din zona electronicelor. eMAG propune discount-uri pentru telefoanele Samsung, QuickMobile continuă cu reducerile flash, iar Fashion Days are oferte speciale la tricouri pe final de primăvară. Toate aceste oferte și campanii online vă sunt prezentate în lista de mai jos.

Produsul erou al zilei:

Gamerii sunt din nou favorizați astăzi, asta pentru că în secțiunea produsul zilei avem un monitor ideal pentru gaming. Este vorba despre modelul Acer KG251QDbmiipx ce ne oferă diagonală de 24.5 inch, rezoluție Full HD, aspect 16:9 al imaginii și un panou cu tehnologie TN. Timpul de răspuns este de 1 ms și monitorul de față are tehnologie FreeSync cu rată de refresh de 240Hz. Prețul este de 1.249 lei în oferta PC Garage. 

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×