Reduceri și Campanii Online #168: Azi CEL, Cărturești, QuickMobile, Libris [...]

813 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #168: Azi CEL, Cărturești, QuickMobile, Libris [...]</b>Dacă plănuiți o sesiune de shopping online astăzi și vreți ca procesul să se desfășoare ceva mai ușor, noi avem soluția. Vă prezentăm mai jos o listă detaliată a celor mai proaspete campanii organizate în online, modalitate prin care

Dacă plănuiți o sesiune de shopping online astăzi și vreți ca procesul să se desfășoare ceva mai ușor, noi avem soluția. Vă prezentăm mai jos o listă detaliată a celor mai proaspete campanii organizate în online, modalitate prin care scutiți timp în căutarea promoțiilor și prin care puteți compara ofertele propuse de către retaileri. Bonus, la final de articol avem și un produs erou al zilei pentru voi! 

Produsul erou al zilei:

Astăzi vă propunem achiziția unui smartphone tare interesant care impresionează plăcut ca raport preț-specificații. Este vorba despre Huawei P Smart (2019), telefon echipat cu ecran IPS de 6.21 inch ce oferă rezoluție Full HD+, procesor octa-core Kirin 710, cameră duală în spate, 3 GB RAM + 64 GB de stocare și slot microSD. Toate aceste dotări sunt oferite pe un device cu preț de doar 999 lei la Altex.ro! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×