Xiaomi va propune prin MIUI 11 o experienţă software unică; Primele idei au fost prezentate

3.850 ori
<b>Xiaomi va propune prin MIUI 11 o experienţă software unică; Primele idei au fost prezentate</b>Xiaomi este una dintre companiile care fac tot posibilul să îşi promoveze propria versiune de Android, afirmând la un moment dat că vinde mai degrabă software decât hardware. MIUI primeşte des actualizari şi în fiecare an o versiune principală

Xiaomi este una dintre companiile care fac tot posibilul să îşi promoveze propria versiune de Android, afirmând la un moment dat că vinde mai degrabă software decât hardware. MIUI primeşte des actualizari şi în fiecare an o versiune principală. MIUI 10 a fost un prag important şi acum se pun bazele lui MIUI 11, despre care aflăm detalii mai jos.

Prezentarea a fost făcută în cadrul Xiaomi MIUI Core Experience Annual Meeting, acolo unde Lin Ming, şeful departamentului de Product Planning a anunţat proiectul MIUI 11. Acesta va intra în curând în faza de cercetare şi dezvoltare. Ni se promite un OS nou şi unic, cu optimizări mari de sistem. Încă nu e clar dacă va fi bazat pe Android Pie sau dacă Xiaomi va aştepta până pune mâna pe codul alpha sau beta de Android Q.

MIUI există de 8 ani deja şi se află pe mai bine de 300 de milioane de terminale mobile, inclusiv tablete. Este printre cele mai vechi custom ROM-uri din China. MIUI 10 este disponbil pe mai bine de 40 de modele Xiaomi şi Redmi. MIUI 9 a fost axat pe creşterea de viteză, iar MIUI 10 a adus schimbări de interfaţă şi o experienţă full screen, adaptată la bretoane şi noul aspect ratio, plus funcţii AI.

Ultima versiune a debutat în septembrie 2018, deci probabil tot prin toamna acestui an vine şi MIUI 11. Mă aştept la un Dark Mode, noi moduri power saving şi noi gesturi de navigare şi control.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×