Ofertă flash! Samsung Galaxy Note 9 la doar 229 euro cu abonament Vodafone de 16 euro!

11.795 ori
<b>Ofertă flash! Samsung Galaxy Note 9 la doar 229 euro cu abonament Vodafone de 16 euro!</b>Reducerile speciale a celor de la Vodafone.ro continuă și astăzi exclusiv în mediul online acolo unde smartphone-ul vedetă este nimeni altul decât Samsung Galaxy Note 9 . Îl puteți cumpăra la un preț de doar 229 euro împreună

Reducerile speciale a celor de la Vodafone.ro continuă și astăzi exclusiv în mediul online acolo unde smartphone-ul vedetă este nimeni altul decât Samsung Galaxy Note 9 . Îl puteți cumpăra la un preț de doar 229 euro împreună cu abonamentul Super RED 16 ce implică plata a 16 euro lunar timp de 2 ani și o serie de beneficii atractive la pachet. Reducerea în cazul în care vă întrebați este de 73%.

Important de menționat că această ofertă este una de tip flash și vă recomandăm să vă mișcați rapid dacă doriți să puneți mâna pe device-ul vedetă pentru că numărul de vouchere ce poate fi utilizat este limitat. Tot ce aveți de făcut este să vă logați în contul vostru pe Vodafone.ro, să adăugați smartphone-ul în coș și de acolo să introduceți codul promoțional de reducere A7C6E81.

Completați cu adresa livrării, alegeți și numărul de telefon pe care îl doriți și puteți comanda smartphone-ul vedetă de astăzi. Îl puteți găsi chiar aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×