Reduceri și Campanii Online #182: Azi Cel, eMAG, Notino, Libris [...]

676 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #182: Azi Cel, eMAG, Notino, Libris [...]</b>În această zi în care vremea pare a se îndrepta observăm că și retailerii vin în întâmpinarea noastră cu noi reduceri interesante, cea mai atractivă campanie fiind a celor de la eMAG.ro care oferă extra discount-uri pentru o gamă

În această zi în care vremea pare a se îndrepta observăm că și retailerii vin în întâmpinarea noastră cu noi reduceri interesante, cea mai atractivă campanie fiind a celor de la eMAG.ro care oferă extra discount-uri pentru o gamă largă de produse. Descoperiți în lista de mai jos care sunt cele mai proaspete oferte propuse de către comercianți în online și la final de articol aveți un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

În campania actuală a celor de la eMAG avem și extra 10% reducere pentru smartphone-urile Huawei odată cu aplicarea codului promo topbrands în secțiunea de comandă. Astfel telefonul Huawei P20 Pro care în mod normal costă 2.799 lei poate fi achiziționat astfel pentru suma de 2.520 lei. Smartphone-ul are o cameră triplă în spate, scanner de amprente, 6 GB RAM și 128 GB stocare! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×