Reduceri și Campanii Online #116: Azi Cărturești, evoMAG, Libris, Cel [...]

736 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #116: Azi Cărturești, evoMAG, Libris, Cel [...]</b>Cei aflați în căutarea de reduceri la mijloc de săptămână au nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi vă prezentăm un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare care include o listă a celor mai proaspete campanii pe care retailerii

Dacă vă aflați în căutarea de reduceri acum la mijloc de săptămână, atunci ați nimerit la fix pentru că în articolul de față vă vom prezenta o listă a celor mai proaspete campanii pe care retailerii le organizează în online. Găsiți promoții pe toate gusturile și asociate unor categorii diverse de produse, iar ca de obicei, sfatul înainte de achiziție este să comparați prețurile pentru a vă asigura că faceți o afacere bună!

Produsul erou al zilei:

Pentru a vă bucura de serialele și filmele preferate este nevoie și de un televizor pe măsură, iar acest model numit LG 55UJ620V cu diagonală de 139 cm și rezoluție 4K Ultra HD se poate dovedi cea mai bună alegere. Costă în momentul de față doar 2.398 lei în oferta PC Garage și vestea bună este că la achiziție primiți și un SSD cadou de 120 GB. Televizorul este unul Smart și primiți acustică 20W.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×