Reduceri și Campanii Online #26: Azi evoMAG, Altex, Aoro, Flanco [...]

1.189 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #26: Azi evoMAG, Altex, Aoro, Flanco [...]</b>În sfârșit a venit și weekend-ul, zile în care ne putem bucura de timpul liber pentru a naviga și printre ofertele actuale propuse de către retaileri. Majoritatea comercianților propun discount-uri pentru produse destinate celor mici cu ocazia zilei

Dacă este weekend înseamnă că avem și mai mult timp la dispoziție pentru a ne delecta cu ofertele din online, oferte pe care noi vi le prezentăm în cadrul unei liste chiar mai jos. Aici puteți descoperi cele mai noi campanii din partea retailerilor de la noi, majoritatea ofertelor având drept punct comun Ziua Copilului sau Campionatul Mondial de Fotbal 2018 care va începe oficial din prima săptămână a lunii viitoare.

Produsul erou al zilei:

În cazul în care sunteți pasionați de gaming-ul pe consolă și vă aflați în căutarea unui titlu pe măsură, aflați că în aceste zile Altex.ro vinde jocul Assassin's Creed Origins la un preț foarte bun de numai 145.75 lei. Acest joc ne permite călătoria în Egiptul Antic și asta direct din fața televizorului, existând și un mod educativ de explorare pe care posesorii jocului îl primesc gratis. Aventură, acțiune și istorie într-un singur pachet!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×