Reduceri și Campanii Online #90: Azi Altex, eMAG, Fashion Days, Germanos [...]

732 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #90: Azi Altex, eMAG, Fashion Days, Germanos [...]</b>Ajungem astăzi la ediția cu numărul 90 din seria Reduceri și Campanii Online, o zi în care avem parte de noi promoții din partea comercianților ce își desfășoară activitatea în online. Așa cum v-am obișnuit, vă prezentăm și acum o listă detaliată

Pe măsură ce vara se apropie de sfârșite iată că retailerii de la noi încep să vină cu tot soiul de oferte de tip Back to School, acestea oferindu-ne reduceri la o gamă variată de produse, inclusiv la cele destinate elevilor și studenților care se pregătesc de începerea studiilor. Descoperiți din lista de mai jos ce noi promoții de genul sunt desfășurate online și totodată detalii despre un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Cei care doresc un smartphone accesibil cu baterie generoasă au la dispoziție oferta actuală iHunt.ro acolo unde îl găsesc pe Allcall S1, telefon cu baterie de 5000 mAh și preț de doar 395 lei. Device-ul are ecran HD de 5.5 inch cu aspect 18:9, procesor quad-core de 1.3 GHz, 2 GB de RAM și 16 GB de stocare flash + slot microSD. Oferă și cameră duală în spate cu senzor Sony, cameră selfie de asemenea duală și suport dual-SIM. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×