Reduceri și Campanii Online #24: Azi PC Garage, Altex, eMAG, Aoro [...]

1.196 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #24: Azi PC Garage, Altex, eMAG, Aoro [...]</b>Retailerii de la noi încep să vină cu noi campanii promoționale pe final de primăvară, o veste ce nu poate decât să ne bucure ținând cont că ne putem pune la punct cu produse ideale de luat în vacanță. Ne putem crea și garderobe la prețuri

Cum primăvara este pe sfârșite, nu strică să ne punem la punct cu obiecte ideale de luat în vacanță la vară. Astfel, promoțiile desfășurate de către retailerii de la noi în online reprezintă o ocazie potrivită pentru a descoperi ce produse se bucură de reduceri atractive și compara ofertele pentru a ne asigura că facem o afacere bună. Avem astăzi reduceri pentru monitoare, cărți, ceasuri, dar și parfumuri și electronice!

Produsul erou al zilei:

La suma de doar 699 lei puteți achiziționa astăzi monitorul de gaming LG 24MP59G-P direct din oferta celor de la PC Garage. Acest produs are o diagonală de 23.8 inch și oferă rezoluție Full HD, aspect 16:9 al imaginii și un timp de răspuns de 1ms ceea ce va conta serios pentru sesiunile de gaming cu acțiune rapidă. Panoul este unul de tip anti-glare și aflați că rata de refresh este de 75Hz.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×