Reduceri și Campanii Online #44: Azi PC Garage, Altex, evoMAG, Fashion Days [...]

972 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #44: Azi PC Garage, Altex, evoMAG, Fashion Days [...] </b>Seria Campanii și Reduceri Online continuă și astăzi, o zi în care descoperim mai multe noi oferte desfășurate în mediul online, multe dintre acestea având drept subiect principal Cupa Mondială de Fotbal ce se desfășoară chiar în acest

O nouă săptămână a început și pentru cei care vor să fie la curent cu noutățile din zona promoțiilor online avem astăzi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Veți descoperi în lista de mai jos care sunt cele mai recente oferte propuse de către comercianții ce își desfășoară activitatea în online, iar pe final aveți și un produs vedetă care se remarcă prin reducerea atractivă primită. 

Produsul erou al zilei:

Un telefon primește titlul de produsul erou al zilei și anume LG G6, flagship pe care sud-coreenii l-au adus la vânzare pe piață anul trecut și care acum poate fi achiziționat pentru suma de doar 1.579 lei din oferta PC Garage. Telefonul are ecran QHD de 5.7 inch, procesor Snapdragon 821, 4 GB de RAM, cameră duală în spate și baterie de 3300 mAh. Recent a primit și actualizarea la Android Oreo!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×