Reduceri și Campanii Online #25: Azi Altex, Flanco, Fashion Days, Libris [...]

1.262 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #25: Azi Altex, Flanco, Fashion Days, Libris [...]</b>Weekend-ul este la doar câteva ore distanță și pentru cei care au de gând să facă ceva achiziții în următoarele două zile, avem astăzi o listă cu noile reduceri din online. eMAG propune discount-uri pentru grătare și accesorii ideale pentru

În prag de weekend mai aruncăm o privire asupra ofertelor din online și descoperim noi campanii ce au de-a face cu Ziua Copilului sau cu vacanța de vară ce se apropie. Altex a dat chiar astăzi startul unei campanii de 1 iunie, în vreme ce eMAG ne propune reduceri pentru grătare și accesorii numai bune pentru pregătirea unui prânz copios la iarbă verde, iar PC Garage oferă cadouri la achiziția de laptopuri ASUS ROG.

Produsul erou al zilei:

Avem astăzi un smartwatch ideal pentru orice buget și anume modelul STAR vândut de către QuickMobile.ro la un preț de doar 39.99 lei în cadrul campaniei de vânzări flash desfășurate în aceste zile. Ceasul oferă și slot SIM, cameră foto de 1.3 megapixeli, compatibilitate cu Android și iOS, dar și difuzor pentru purtarea de convorbiri. Poți expedia SMS-uri, înregistra apeluri, accesa calendarul sau calculatorul totodată. 

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×