Reduceri și Campanii Online #106: Azi iHunt, eMAG, Fashion Days, Libris [...]

540 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #106: Azi iHunt, eMAG, Fashion Days, Libris [...]</b>Promoțiile continuă în mediul online acolo unde astăzi retaileri precum eMAG.ro dau startul unei campanii foarte interesante ce presupune vouchere speciale pentru o gamă variată de produse. Aceasta, dar și multe alte noutăți puteți găsi în lista

Revenim astăzi cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care vă prezentăm o listă a celor mai proaspete oferte propuse de către retailerii ce activează în online. Este ziua în care eMAG ne atrage atenția printr-o campanie de vouchere și ziua în care Cel.ro aniversează 14 ani de la înființare cu sute de reduceri. Pe final de articol veți descoperi și un produs erou al zilei care bifează o reducere atractivă!

Produsul erou al zilei:

Deși în regim de precomandă, smartphone-ul Sony Xperia XZ3 primește deja un discount din partea eMAG.ro, asta grație campaniei Voucher Sales. Folosind codul promoțional extrasales în secțiunea de comandă de pe site puteți achiziționa acest telefon cu un discount de 10% aplicat prețului inițial de 3.499 lei. Astfel, noul flagship costă 3.149 lei - produs cu ecran AMOLED, procesor Snapdragon 845 și alte dotări high-end. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×