Huawei îndoaie telefonul viitorului împreună cu o altă companie din China; Iată noul parteneriat

1.493 ori
<b>Huawei îndoaie telefonul viitorului împreună cu o altă companie din China; Iată noul parteneriat</b>Cu toate că Huawei nu este atât de activ în zona de brevete pentru telefoane pliabile, descoperim că se lucrează deja la un terminal cu această caracteristică. Suntem informați că firma chineză colaborează cu un alt producător chinez pentru

Microsoft şi Samsung domină de departe aşteptările noastre cu privire la terminale pliabile şi totul datorită scăpărilor multiple de brevete. Şi Huawei a avut câteva, dar e departe de acele companii. Totuşi Huawei a încheiat recent un parteneriat cu un producător chinez de panouri de ecran şi acum lucrează la propriul smartphone pliabil.

Trebuie spus că informaţia despre noul parteneriat vine de la o publicaţie din Coreea de Sud. Aflăm că Huawei colaborează îndeaproape cu firma chineză BOE, care se ocupă cu producţia de display-uri. Mai important e faptul că aflăm că parteneriatul lor se va solda cu un produs pliabil disponibil comercial începând din luna noiembrie. Terminalul va avea un ecran de 8 inch, care se poate plia şi aparent va şi rivaliza cu Galaxy Note 9, sau mai bine zis cu Galaxy X-ul din 2019.

BOE are de fapt 4 design-uri de telefoane pregătite şi va colabora şi cu alte firme. Samsung ar fi în cărţi, se pare, dar sunt şanse mai mari să îşi producă singură panourile totuşi. Rămân nume ca Oppo sau Xiaomi valabile totuşi şi să nu uităm de ZTE sau Lenovo, care au mai făcut experimente în ultimii ani. CEO-ul Huawei promitea încă de anul trecut că se lucrează la un prototip de telefon Huawei pliabil, simţind nevoia să răspundă cumva lui ZTE Axon M.

Huawei a şi brevetat un handset pliabil, având brevetul acordat la începutul anului. Ceva îmi spune că vom avea nişte surprize interesante la IFA 2018… BOE a participat recent la expoziţia SID Display Week 2018, în Los Angeles. A adus acolo pe 22 mai cele mai nou panouri AMOLED, care se pot îndoi, curbat, rula şi chiar "flutura" în vânt. Au şi un panou care recunoaşte amprente oriunde pe surfața sa şi panouri flexibile pentru maşini. Unul dintre ecranele lor se poate plia cu o îndoire dinamică cu raza de doar 1 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×