Reduceri și Campanii Online #41: Azi eMAG, Fashion Days, Flanco, Cel [...]

698 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #41: Azi eMAG, Fashion Days, Flanco, Cel [...]</b>Seria de articole Reduceri și Campanii Online continuă și astăzi când pe piața locală debutează noi campanii în mediul online, printre acestea numărându-se și oferte marca eMAG, respectiv Fashion Days. Descoperiți care sunt aceste

În această toridă zi de iunie retailerii nu stau degeaba astfel că dau startul unor noi oferte desfășurate în online. Puteți găsi promoții speciale pentru brandurile favorite pe eMAG.ro, sau echipa cu o ținută de vară de pe Fashion Days. Există și reduceri pentru gamerii de consolă, iar pasionații de fotbal au la dispoziție promoții dedicate pentru televizoare și aparate de aer condiționat menite să ofere un mediu confortabil în casă.

Produsul erou al zilei:

La suma de doar 637 lei vă puteți cumpăra până pe data de 14 iunie smartphone-ul Motorola Moto E5 Plus, un telefon echipat cu ecran HD+ de 6 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 425, 3 GB RAM și 32 GB de stocare flash. Are și slot microSD, cameră selfie de 5 megapixeli, cameră foto principală de 12 megapixeli cu bliț LED și o baterie tare generoasă de 5000 mAh. Oferta este disponibilă pe eMAG odată cu folosirea codului promoțional topbrands în secțiunea de comandă.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×