Samsung Galaxy S10 ar putea aduce buton home și scanner de amprente integrat în ecran; Vedem un brevet proaspăt

2.999 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar putea aduce buton home și scanner de amprente integrat în ecran; Vedem un brevet proaspăt</b>Prin intermediul brevetelor ajunse online descoperim ce noutăți ne pregătesc producătorii din lumea smartphone pentru viitoarele dispozitive ce vor ajunge pe piață. Astăzi sud-coreenii de la Samsung sunt cei care ne atrag atenția printr-un brevet

Din ce am văzut pe seama ultimelor scăpări, se pare că Samsung nu va aduce un upgrade uriaș pentru phablet-ul Galaxy Note 9, cel puțin nu la nivel estetic. Ne-au fost prezentate chiar randări bazate pe scheme CAD din fabrică ce ne-au lămurit că sud-coreenii vor aplica mici modificări estetice pe ici pe colo. Ce poate însemna acest lucru este că Samsung va păstra ineditul pentru viitorul flagship S10.

Brevet Samsung

Astăzi descoperim apariția unui nou brevet online, unul pe care Samsung l-a depus în noiembrie 2017 la autoritatea WIPO și pe care îl vedem publicat abia acum. Ni se prezintă aici un concept de smartphone mai neobișnuit, unul ce marchează cumva revenirea butonului home, dar într-o altă formă după cum puteți observa din schițele asociate.

Ideea sud-coreenilor este destul de ciudată la prima vedere, fiind vorba despre un buton hibrid (virtual și fizic) care va găzdui și scanner-ul de amprente în ecran. Butonul virtual are o dimensiune mai mare decât cel mecanic plasat sub display și suntem informați că scanner-ul ar putea include fie un senzor optic, unul capacitiv sau unul ultrasonic în ultimă instanță.

Aparent utilizatorul va putea ajusta mărimea și forma acestui buton, dar și activa diferite funcții. Această abordare ar contribui la obținerea unui raport screen to body de aproximativ 90%, asta în situația în care Galaxy S9 are un ecran ce ocupă 84.2% din întreaga suprafață a panoului frontal. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×