Apple și Samsung ajung la o înțelegere! Decid să pună capăt disputelor după 7 ani de judecată

1.351 ori
<b>Apple și Samsung ajung la o înțelegere! Decid să pună capăt disputelor după 7 ani de judecată</b>O veste inedită sosește astăzi în online, aceea că giganții Apple și Samsung au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește războiul purtat în instanță - companiile de față acuzându-se una pe alta pe seama încălcării de brevete. Acum toate disputele

Pe finalul lunii mai aflam și vestea că instanța le-a dat câștig de cauză celor de la Apple în lunga dispută cu Samsung ce implica încălcarea unor brevete de design de către sud-coreeni, creatorul seriei Galaxy fiind obligat la plata sumei de 539 milioane de dolari drept prejudicii. Războiul începea în 2011 și iată că abia acum după 7 ani cele două părți ajung la o înțelegere prin care se pun capăt disputelor din instanță.

Informația vine pe neașteptate și suntem informați că cele două companii au semnat un acord la Tribunalul California ce implică soluționarea neînțelegerilor din instanță și renunțarea la procesele deschise de-a lungul anilor. Nu sunt dezvăluite alte detalii ale acestui acord din păcate, dar aparent există un zvon ce ar putea avea o oarecare implicare.

Această speculație dezvăluie că Samsung ar fi fost cea deschisă la negociere cu Apple pentru soluționarea duelului din instanță cu scopul de a pune mâna pe contractul ce implică producerea cipset-urilor Apple A13. Nu ar fi exclus ca sud-coreenii să fi propus o reducere serioasă pentru dezvoltarea a milioane de procesoare pentru Apple și scutirea de plata sumei de 539 milioane de dolari mai sus menționată.

În continuare Apple are totuși de furcă cu Qualcomm după cum aflam de curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×