Reduceri și Campanii Online #53: Azi Altex, QuickMobile, Fashion Days, Libris [...]

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 805 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #53: Azi Altex, QuickMobile, Fashion Days, Libris [...]</b>Cu pași repezi ne apropiem de weekend și asta înseamnă că unii comercianți de pe piață ne pregătesc și noi campanii desfășurate în online. Pentru a vă scuti de navigarea printre zeci de pagini web, vă prezentăm astăzi o listă a celor

Weekend-ul este la câteva ore distanță și dacă vreți să vă delectați cu ceva shopping, avem pentru voi o listă a celor mai noi campanii organizate în mediul online pentru a vă scuti de căutare. Veți găsi o gamă variată de produse în cazul de față, de la nelipsitele electronice și electrocasnice și până la produse ideale pentru vacanță precum haine, trolere, sau accesorii pentru aventuri în natură. Să vedem ce noutăți avem astăzi!

Produsul erou al zilei:

Campania de reduceri flash QuickMobile revine în acest weekend și găsim un produs la super-preț. Este vorba despre o baterie externă marca MR WATTS de 20.000 mAh care poate fi achiziționată acum pentru suma de doar 59.90 lei. Vine cu două porturi USB, primul dintre acestea oferind output la 5V/2.1A, iar celălalt output la 5V/2.4A. Cântărește 430 grame și este un accesoriu ideal pentru vacanță! 

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×