Reduceri și Campanii Online #69: Azi Flanco, evoMAG, Cel, QuickMobile [...]

769 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #69: Azi Flanco, evoMAG, Cel, QuickMobile [...]</b>Pe final de săptămână lucrătoare venim în întâmpinarea voastră cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, unul în care vă prezentăm o listă a celor mai noi campanii promoționale desfășurate de către retaileri în mediul online

Dacă vă pregătiți pentru o rundă de shopping în acest weekend atunci ați ales articolul potrivit pe care să dați click, asta pentru că vă prezentăm astăzi sub forma unei liste generoase care sunt cele mai noi campanii organizate de către retaileri în mediul online. Majoritatea comercianților vin cu reduceri la electrocasnice, dar și la produse ideale pentru luat în vacanță. Descoperiți propunerilor lor din lista de mai jos, iar la final aveți și un produs vedetă cu preț special!

Produsul erou al zilei:

Pentru cei care vor și ceva entertainment în weekend pot alege achiziția consolei Microsoft Xbox One S care ajunge să coste 1.049 lei în această perioadă la Altex.ro. Este varianta cu 1 TB de stocare și vine cu un bonus la pachet sub forma jocului Forza Horizon 3 ce este oferit drept cod în cutie alături de expanisunea Hot Wheels. Regăsim și un controller aici, dar și un cod pentru activarea Xbox Game Pass pentru o lună.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×