Reduceri și Campanii Online #8: Azi Flanco, Aoro, eMAG, FashionDays [...]

1.125 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #8: Azi Flanco, Aoro, eMAG, FashionDays [...]</b>Cu o mini-vacanță de 1 mai la dispoziție avem și timp extra pentru a consulta mai pe larg ofertele magazinelor online, zi în care vă aducem o nouă listă a retailerilor care propun promoții de genul. Puteți găsi produse la prețuri foarte bune dacă

Astăzi avem pentru voi o listă serioasă de retaileri ce propun noi campanii promoționale, listă pe care o vedeți mai jos și care include promoții pentru diverse categorii de produse. Fie că este vorba despre cumpărături din supermarket direct de acasă, fie despre reduceri la triciclete pentru cel mic numai bune pentru zilele calde ce urmează, sau despre discount-uri la cărți, toate pot fi găsite chiar mai jos:

Produsul Erou al zilei:

Cea mai atractivă reducere pe care am găsit-o astăzi este aplicată boxei portabile JBL Flip 4, un speaker care în varianta pe roșu poate fi achiziționat acum la prețul de doar 299 lei. Aceasta oferă o putere de 16W, o frecvență de răspuns cuprinsă între 70Hz - 20kHz și o baterie de 3000 mAh care promite până la 12 ore de playback audio. Se conectează la smartphone sau orice alt dispozitiv prin Bluetooth și dispune de certificare IPX7 pentru rezistență la apă.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×