Variantele de stocare ale lui Nokia 9 dezvăluite de... Samsung Letonia!? Un program buy back e buclucaşul

1.852 ori
<b>Variantele de stocare ale lui Nokia 9 dezvăluite de... Samsung Letonia!? Un program buy back e buclucaşul</b>Cine s-ar fi așteptat ca variantele de stocare ale lui Nokia 9 să fie dezvăluite de Samsung? Ei bine da, fix astfel se întâmplă astăzi când aflăm că aceste configurații ale noului flagship finlandez și-au făcut apariția într-o pagină buy-back

Unele scăpări de produse/telefoane au loc intenţionat, altele sunt pur şi simplu greşeli sau angajaţi prea nerăbdători care vor să arate lumii pe ce au pus mâna. Ei bine există şi un caz rar şi unic, în care Samsung a oferit o mini scăpare pentru un telefon flagship Nokia. E vorba despre mult scăpatul Nokia 9.

Nokia 9

Scăparea vine de la Samsung Letonia, care a postat detalii despre programul său oficial de buyback, care oferă o reducere de până la 292 de euro pentru un telefon Galaxy dacă dai la schimb un "Nokia 9". Pe lângă faptul că ni se confirmă numele viitorului telefon, aflăm şi variantele sale de stocare, adică 64 GB sau 128 GB, dar şi variantele dual SIM şi single SIM.

Nu ştim încă de unde ar putea obţine Samsung Letonia aceste informaţii, dar bănuiesc că vin pe filieră finlandeză, cele două ţări (Letonia şi Finlanda) fiind apropiate pe hartă. Speculaţiile afirmă că Samsung şi Nokia lucrează cu aceeaşi companie de reciclare, care a furnizat preţurile şi datele de acest tip. Astfel au adăugat pe listă şi acel Nokia 9 în mod prematur.

Sincer să fiu 128 GB sună puţin în ziua de azi, când unele companii oferă chiar 512 GB stocare şi dacă tot pui 5 camere în spate, doar nu te vei zgârci la stocare. HMD Global nu a confirmat planuri legate de Nokia 9, deci privim toată treaba cu suspiciune. Telefonul a scăpat de 2 ori săptămâna trecută, în fotografii hands on şi randări şi nu se leapădă de cele 5 camere din spate.

Ar avea şi procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM şi ecran de cel puţin 6 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×