Turul Magazinelor #117: Huawei Mate 9 la preț recomandat prin Cel.ro, accesorii pentru cei ce petrec mult timp afară şi aparat de vopsit la preţ bun

1.857 ori
<b>Turul Magazinelor #117: Huawei Mate 9 la preț recomandat prin Cel.ro, accesorii pentru cei ce petrec mult timp afară şi aparat de vopsit la preţ bun</b>Începutul de săptămână vine și cu o veste bună pentru cei care așteptau lansarea pe plan local a phablet-ului Huawei Mate 9, telefon care de astăzi este disponibil pe cale oficială în țară. Tot în Turul Magazinelor cu numărul 117 avem pentru voi și o

Acest Tur al Magazinelor se axează pe cei ce petrec mult timp afară aş zice, pentru că oferă o boxă portabilă cu lampa de noapte inclusa, dar şi o cameră de acţiune 4K, ideală pentru skateri şi cei care fac trickuri cu motocicleta. Avem pe listă phablet-ul Huawei Mate 9 care de astăzi este disponibil pe cale oficială în oferta retailerilor, un aparat de vopsit numai bun dacă sunteţi pregătiţi de primăvară şi redecorare.

1. Huawei Mate 9 disponibil pe cale oficială în țară

Huawei Mate 9

Cei care așteptau cu nerăbdare sosirea pe cale oficială a phablet-ului Huawei Mate 9 au parte de o surpriză astăzi, asta pentru că filiala locală a anunțat disponibilitatea handset-ului în România - produs vândut pentru suma de 2.999 lei prin intermediul Cel.ro. Vine în versiunea cu 64 GB stocare, iar la interior are un puternic procesor Kirin 960, dar şi 4 GB RAM şi o baterie generoasă de 4000 mAh.

Vine cu o cameră duală cu tehnologie Leica, ce include un senzor de 12 MP şi unul de 20 MP, o variantă evoluată a camerei de pe Huawei P9. Corpul metalic arătos e evident un plus.

2. Samsung Bottle - boxă portabilă cu lampă de noapte

Samsung Bottle

Rar vedem o boxă portabilă care în loc să se preocupe cu un design sexy, optează pentru unul utilitar. Modelul de faţă are şi rol de lampă de noapte, iluminând peripeţiile utilizatorului prin munţi şi văi. Costă 399 lei la Quickmobile şi se află în stoc. Numele produsului este Bottle şi el vine cu un jack audio de 3.5 mm, difuzoare la 360 de grade şi iluminare de bază de LED-uri.

Lampa se va colora în funcţie de nuanţa pe care o alegeţi folosind aplicaţia dedicată Lux Manager din App Store şi Play Store. Puteţi activa şi un joc de lumini în ton cu muzica şi avem şi temporizator somn, încât gadgetul să se oprească după o perioadă, dacă simţiţi că adormiţi. Bateria tine 8 ore în mod muzică, sau 4 ore dacă folosiţi şi muzică şi lumină.

3. Aparat de vopsit Mastery PRO-SG500, 500W

Mastery PRO-SG500

Cei care doresc să îşi vopsească foişorul, pătuţul celui mic sau poate garajul au un super chilipir azi. eMAG.ro oferă un aparat de vopsit Mastery Pro de 500W la doar 151 lei. Rolul său este de pulverizare fină a vopselelor şi dispersarea redusă a acestora. Pistolul are un sistem integrat în mâner ce permite reglarea debitului de vopsea.

Există şi opţiunea a 3 tipuri de jeturi de pulverizare: jet gros orizontal, veritcal sau circular. La pachet primim şi duze de 1.8 şi 2.6 mm, recipient de 800 ml şi vâscozimetru.

4. Umidificator ultrasonic cu abur rece Laica HI3011

Laica H3011

Cred că am făcut un adevărat hobby din descoperirea de umidificatoare în oferta retailerilor de la noi. Azi avem pentru voi un model Laica, cu preţ de 274 de lei la evoMAG.ro. Un nivel scăzut al umidităţii are efecte negative asupra căilor respiratorii, iar în această perioadă când stăm cu căldura la maxim şi geamurile închise e foarte uşor să avem şi aer închis în camere. El face rău în special celor mici.

Umidificatorul Laica rezolvă problema şi uşurează respiraţia celor cu astm, celor mici, dar şi adulţilor. Are un jet reglabil de abur rece şi vaporizează aburul în mod foarte fin şi discret. Emisia durează 8-9 ore, iar rezervorul are capacitate de 1.8 litri. Un avantaj e şi silenţiozitatea crescută a produsului.

5. Original YI 3-axis Handheld Stabilizer 4K Action Camera Kit

Original YI 3-axis Handheld Stabilizer

Şi iată şi un produs ceva mai scump, pentru YouTuberi în gen Casey Neystat, ce vor să se filmeze pe skateboard sau când sunt traşi cu snowboard-ul de o maşină prin oraş. Costă 506 dolari acest mecanism de stabilizare cu cameră 4K la pachet. Stabilizarea se face pe 4 axe şi întregul "rig" poate fi ţinut în mână cu uşurinţă. Vibraţiile dispar şi e suportată rotirea la 320 de grade.

Există şi o baterie de 1800 mAh încorporată, cu până la 3 ore de funcţionare. Camera are o baterie de 1400 mAh reîncărcabilă şi filmează 4K la 30 FPS, 2.5K tot la 30 FPS şi ajunge la 60 FPS pentru filmarea 1440p. Cea Full HD se poate face la 120 FPS şi cea 720p la 240 FPS. Camera are un ecran LCD de 2.19 inch pe care putem urmări ce filmăm, iar stocarea se face pe un card de memorie SD.

Un mare plus e suportul WiFi, dar avem şi interfaţa microUSB. Întregul produs cântăreşte 1.1 kg, deci nu e chiar uşor şi avem şi un microfon şi difuzor integrat. Ajustarea manuală şi 3 moduri de stabilizare sunt oferite aici (course tracking, vertical rotating şi all locked mode). Practic şi dacă mergeţi cu motoreta prin pădure la dirt biking scăpaţi de vibraţii şi mişcare neplăcută.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×