Turul Magazinelor #143: desktop PC la preţ excelent, difuzor extern ca pe vremuri, telefon Compact pentru domnişoare de 1 martie

2.217 ori
<b>Turul Magazinelor #143: desktop PC la preţ excelent, difuzor extern ca pe vremuri, telefon Compact pentru domnişoare de 1 martie</b>La Turul de azi am găsit două produse feminine prin excelenţă, dar şi un desktop PC bun pentru oricine. Pe lista se afla şi o cameră GoPro high end de generaţie nouă, plus un difuzor care stârneşte nostalgii. Practic împăcăm orice vârstă, sex şi..

La Turul de azi am găsit două produse feminine prin excelenţă, dar şi un desktop PC bun pentru oricine. Pe lista se afla şi o cameră GoPro high end de generaţie nouă, plus un difuzor care stârneşte nostalgii. Practic împăcăm orice vârstă, sex şi preferinţă cu acest top şi preţurile sunt excelente. Hai să vedem ce primesc domnişoarele  şi doamnele întâi.

1. Sterilizator electric cu aburi Philips Avent SCF286/03

Philips Avent SCF286/03

Aparat menit pentru sterilizarea biberoanelor, acest produs Philips costă 429 lei la evoMAG.ro şi e drept că are preţ dublu sau cu 100 lei mai mult decât concurenţa. Totuşi Philips e un brand respectat şi merită sacrificiul pentru protejarea celui mic. Cu dimensiune compactă, acest sterilizator 4 în 1 are un coş integrat pentru maşina de spălat vase şi pentru o prespălare fără dificultăţi. Are şi afişaj avansat pentru a vă ţine la curent cu detaliile.

Oferă un ciclu de 6 minute cu oprire automată şi e adecvat pentru biberoanele cu gât îngust şi larg. Scopul este de a elimina orice germeni şi bacterii de pe biberoane şi din ele.

2. Telefon Mobil Sony Xperia X Compact 32GB 4G Black

Telefon Mobil Sony Xperia X Compact 32GB 4G Black

O domnişoară sau doamna aflată în căutarea unui telefon cu diagonală mai mică de 5 inch, dar şi performanţă bună şi camera de top, se va opri cu siguranţă la acest model. Domnul din viaţa ei i-l va oferi cadou de Dragobete sau 1 martie şi cea mai bună ofertă pentru terminal este la Cel.ro la 1.749 lei. Pe Compari.ro am găsit numai preţuri peste 1700 sau 1800 lei.

Deşi e un model Compact, Sony nu s-a zgârcit cu dotările aici şi a oferit 3 GB RAM şi procesor performant Snapdragon 650 la bord. Camera de 23 de megapixeli face fotografii şi filmează excelent, având şi sistemul fantastic de stabilizare Steadyshot specific Sony. Ecranul e luminos şi bateria ne-a surprins plăcut la testele noastre, cu peste 11 ore de playback video.

3. GoPro Camera Sport & Outdoor Hero 5 4K Voice Control Negru

Greu de crezut că se poate cumpăra o cameră de captură outdoor mai bună decât aceasta. Modelul de faţă se vinde la 1.989 lei la Quickmobile.ro şi oferă captura video 4K. Hero 5 e cel mai nou model de la GoPro şi vine cu un ecran de 2 inch, care afişează setările şi opţiunile. Navigarea e intuitivă şi există chiar şi control vocal, ba chiar şi posibilitatea de a programa vocal o viitoare captură. Evident putem conecta cameră la smartphone via aplicaţie GoPro, iar aparatul e rezistent la intemperii, supravieţuind în apă până la 10 metri fără husă de protecție.

Face şi fotografii de 12 MP.

4. T6 Portable Wireless Bluetooth 3.0 Speaker  

T6 Portable Wireless Bluetooth 3.0 Speaker

Acest difuzor wireless portabil are un design old school, care mă duce cu gândul la un CD Player. Costă 13 dolari la Gearbest.com şi suporta comenzi vocale transmise spre un model iPhone sau iPad. Poate oferi playback MP3 direct de pe cardul microSD, dar suporta şi input audio via cablu. Conexiunea sa Bluetooth acoperă o distanţă de 10 metri.

5. Sistem Desktop Serioux Classic A2 cu procesor AMD Kaveri A8-7650K, 3.30GHz, 8GB RAM, 1TB HDD, AMD Radeon R7 integrat, WiFi

Serioux Classic A2

Un desktop deloc rău, acest PC costă doar 1.299 lei la eMAG.ro. Aş fi tentat chiar să zic că e bun şi pentru jocuri, AMD Radeon R7 şi AMD Kaveri făcând o echipă rezonabilă pentru un gamer de buget. Are şi 8 GB RAM, 1 TB stocare şi suport WiFi. Recenziile de pe eMAG afirma că duce CS GO la 60 FPS în very high şi GTA 5 la 50 FPS. Mie asta îmi sună foarte bine, mai ales la acest preţ.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×