Samsung Galaxy S8 Plus are specificaţiile dezvăluite de Evan Blass: ecran de 6.2 inch, rezistent la apă şi praf, vine cu căşti AKG

3.577 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Plus are specificaţiile dezvăluite de Evan Blass: ecran de 6.2 inch, rezistent la apă şi praf, vine cu căşti AKG</b>După o bună perioadă de timp în care Samsung Galaxy S8 a fost vedeta celor mai noi scăpări de informaţii şi fotografii online, e rândul lui Samsung Galaxy S8 Plus să primească puţin timp în lumina reflectoarelor. L-am văzut recent în imagini, iar azi..

După o bună perioadă de timp în care Samsung Galaxy S8 a fost vedeta celor mai noi scăpări de informaţii şi fotografii online, e rândul lui Samsung Galaxy S8 Plus să primească puţin timp în lumina reflectoarelor. L-am văzut recent în imagini, iar azi Evan Blass are şi o listă destul de detaliată de specificaţii.

Mai avem de aşteptat o lună şi o săptămână până ce Galaxy S8 şi S8 Plus vor vedea lumina zilei, dar avem o idee cu privire la formatul lor. Evan a reconfirmat diagonală de 6.2 inch pentru modelul cel mare, menţionând şi că de fapt avem un spaţiu de afişaj de 6.1 inch cu colţuri rotunjite şi cu rezoluţie Quad HD+. Panoul va fi un Super AMOLED, iar dotările mai includ şi suport 4G LTE, o cameră principală de 12 MP (Dual Pixel) şi frontală de 8 MP.

Samsung Galaxy S8 Plus are specificaţiile dezvăluite de Evan Blass: ecran de 6.2 inch, rezistent la apă şi praf, vine cu căşti AKG

Corpul phablet-ului va fi rezistent la apă şi praf, iar terminalul va sosi cu scanner de iris, Samsung Knox, 64 GB stocare, slot microSD şi 4 GB RAM. Încărcarea wireless e la posturi şi daca toate dotările de până acum erau mai mult sau mai puţin cunoscute, o noutate e faptul că vom primi o pereche de căşti tunate de AKG la pachet. Astfel de accesorii veneau cu tableta Huawei MediaPad M3 de anul trecut.

AKG e sub umbrela Harman, deci lucrurile au sens, mai ales că Samsung a cumpărat Harman. Şi cu această ocazie descoperim şi că noul venit va avea jack audio. Personal aş vrea să văd mai multe scăpări cu viitorul software, pentru a descoperi cum a evoluat S Health să zicem, sau TouchWiz în general.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×