Samsung Galaxy S8 Plus are specificaţiile dezvăluite de Evan Blass: ecran de 6.2 inch, rezistent la apă şi praf, vine cu căşti AKG

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.543 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Plus are specificaţiile dezvăluite de Evan Blass: ecran de 6.2 inch, rezistent la apă şi praf, vine cu căşti AKG</b>După o bună perioadă de timp în care Samsung Galaxy S8 a fost vedeta celor mai noi scăpări de informaţii şi fotografii online, e rândul lui Samsung Galaxy S8 Plus să primească puţin timp în lumina reflectoarelor. L-am văzut recent în imagini, iar azi..

După o bună perioadă de timp în care Samsung Galaxy S8 a fost vedeta celor mai noi scăpări de informaţii şi fotografii online, e rândul lui Samsung Galaxy S8 Plus să primească puţin timp în lumina reflectoarelor. L-am văzut recent în imagini, iar azi Evan Blass are şi o listă destul de detaliată de specificaţii.

Mai avem de aşteptat o lună şi o săptămână până ce Galaxy S8 şi S8 Plus vor vedea lumina zilei, dar avem o idee cu privire la formatul lor. Evan a reconfirmat diagonală de 6.2 inch pentru modelul cel mare, menţionând şi că de fapt avem un spaţiu de afişaj de 6.1 inch cu colţuri rotunjite şi cu rezoluţie Quad HD+. Panoul va fi un Super AMOLED, iar dotările mai includ şi suport 4G LTE, o cameră principală de 12 MP (Dual Pixel) şi frontală de 8 MP.

Samsung Galaxy S8 Plus are specificaţiile dezvăluite de Evan Blass: ecran de 6.2 inch, rezistent la apă şi praf, vine cu căşti AKG

Corpul phablet-ului va fi rezistent la apă şi praf, iar terminalul va sosi cu scanner de iris, Samsung Knox, 64 GB stocare, slot microSD şi 4 GB RAM. Încărcarea wireless e la posturi şi daca toate dotările de până acum erau mai mult sau mai puţin cunoscute, o noutate e faptul că vom primi o pereche de căşti tunate de AKG la pachet. Astfel de accesorii veneau cu tableta Huawei MediaPad M3 de anul trecut.

AKG e sub umbrela Harman, deci lucrurile au sens, mai ales că Samsung a cumpărat Harman. Şi cu această ocazie descoperim şi că noul venit va avea jack audio. Personal aş vrea să văd mai multe scăpări cu viitorul software, pentru a descoperi cum a evoluat S Health să zicem, sau TouchWiz în general.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×