Turul Magazinelor #98: ochelari de masaj cu vibraţii, căşti Beats pentru fete şi cuptor mic, ieftin şi puternic

2.033 ori
<b>Turul Magazinelor #98: ochelari de masaj cu vibraţii, căşti Beats pentru fete şi cuptor mic, ieftin şi puternic</b>Dacă ar fi să definesc turul magazinelor de azi, cuvântul cheie cred că ar fi "confort". E vorba de produse care te fac să te simţi confortabil, te ajută la gătit, la divertisment şi la fitness. Preţurile de azi sunt excelente, pentru că nici unul nu..

Dacă ar fi să definesc turul magazinelor de azi, cuvântul cheie cred că ar fi "confort". E vorba de produse care te fac să te simţi confortabil, te ajută la gătit, la divertisment şi la fitness. Preţurile de azi sunt excelente, pentru că nici unul nu depăşeşte 100 de euro şi nici măcar nu ajunge la 400 de lei, deci nu veţi sparge puşculiţa.

1. RMK - 018B Portable Eye Vibration Massager  -  BLACK 2

RMK - 018B Portable Eye Vibration Massager  -  BLACK 2

La GearBest.com găsiţi o pereche foarte interesantă de ochelari de relaxare, cu masaj pe bază de vibraţii. Costă doar 11 dolari şi vă relaxează zona oculară după lungi săptămâni şi luni de stat cu ochii în PC şi de înfruntat gerul de afară. Există 9 moduri de funcţionare aici şi o bandă ajustabilă, care face ochelarii compatibili cu orice tip de cap. Calitatea somnului şi vederea sunt îmbunătăţite de acest accesoriu, fabricat din silicon antibacterial.

Bateria se încarcă în o oră şi timpul de utilizare este de 30 de sesiuni a câte 5 minute

2. Powerball Diablo Metal Pro, 450Hz, Auriu

Powerball Diablo Metal Pro, 450Hz, Auriu

Chiar dacă Powerball-urile nu mai sunt la aşa mare modă ca în 2009 sau 2010, în continuare le puteţi folosi pentru a vă dezvolta antebraţul şi a vă repara încheieturile înţepenite. Un astfel de mic aparat de fitness e şi modelul de aici, la reducere la eMAG.ro şi costând doar 309 lei. Giroscopul Powerball e considerat unul dintre cele mai bine reglate din lume, iar aparatul nu conţine vreun motor sau o baterie, ci e bazat doar pe energia utilizatorului.

Cu cât îl roteşti mai puternic, cu atât se învârte şi rotorul intern mai puternic şi e generată mai multă inerţie şi rezistenţă. O veţi resimţi până în umeri şi până în biceps si triceps cu siguranţă. Pe lângă fitness, are un rol important şi în terapie/recuperare.

3. Cuptor cu convecţie Beper 90.880 1400W 18L Oprire automată Termostat reglabil Alb 90.880

Cuptor cu convecţie Beper 90.880 1400W 18L Oprire automată Termostat reglabil Alb 90.880

Cel.ro are un preţ excelent pentru un cuptor cu convecţie şi anume 199 lei. Are oprire automată, termostat reglabil şi deşi e un aparat mic, poate oferi o capacitate de 12, până la 18 litri fără probleme. Atinge temperatura maximă de 250 de grade şi poate găti fripturi sănătoase, orez şi tot soiul de garnituri și mâncăruri înnăbuşite.

4. Căşti Audio By Dr Dre Urbeats Hello Kitty

Căşti Audio By Dr Dre Urbeats Hello Kitty

Sincer nu ştiam că Sanrio s-a asociat cu Beats pentru a realiza căşti Hello Kitty. În general publicul feminin primea maxim un headset Beats roz şi atât. Iată acum încă o variantă, cu preţ de 299 lei la Quickmobile.ro, după o reducere foarte mare. Căştile oferă bas puternic, sunet foarte clar şi elimina zgomotul în mod eficient. Căştile oferă şi confort sporit şi au un fir care nu se încurcă uşor.

5. Baterie Externă 15000mAh Două Porturi Alb Gri

Baterie Externă 15000mAh Două Porturi Alb Gri

De obicei acoperim baterii externe de maxim 10.000 mAh în turul magazinelor, dar am zis să vă semnalăm ceva extra azi. Quickmobile.ro vinde o baterie externă de 15.000 mah la preţul de doar 129 lei. Accesoriul are două porturi USB, oferind posibilitatea de a încărca două terminale foarte rapid (1.5A + 1.5A). Include şi LED-uri care semnalează nivelul bateriei, iar aparatul e foarte portabil, încăpând în orice geantă, poşeta sau ghiozdan.

6. Ceas activity tracker Garmin Forerunner 10 (Negru/Roşu)

Ceas activity tracker Garmin Forerunner 10 (Negru/Roşu)

Pentru cei care simt nevoia să dea jos cârnaţii de după perioada ce urmează, un ceas de fitness ar fi o soluţie bună. evoMAG.ro are unul de la un brand respectat şi anume Garmin, un activity tracker la suma de 399 lei. Vine şi cu bonus de la evoMAG.ro sub formă de SIM Orange Prepay şi voucher de călătorie Happy Tour, în valoare totală de 130 lei. Ceasul are cronometru de tururi de pista profesionist, ecran cu personalizare, rezistenta la şocuri şi are un design sportiv şi solid.

Vă puteţi încărca tururile de pista prin conectarea la calculator sau la Mac, fără probleme şi să împărtăşiţi cu prietenii performanţele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×