Turul Magazinelor #181: PC de gaming la preţ bun, tastatură care se asortează, un monitor Samsung atractiv şi laptop ASUS sub 1000 lei

2.622 ori
<b>Turul Magazinelor #181: PC de gaming la preţ bun, tastatură care se asortează, un monitor Samsung atractiv şi laptop ASUS sub 1000 lei</b>Și turul de astăzi este unul tematic, unul prin care adunăm laolaltă produse menite să compusă un super working-station sau de ce nu chiar un setup de gaming. Pentru început includem pe lista de recomandări sistemul Diaxxa Gaming Dawning i5-7400

Turul Magazinelor de azi se centrează în jurul PC-urilor şi avem practic un setup desktop pentru gaming la preţ mediu şi un laptop de buget sub 1000 lei. Iar pentru cei în mişcare am inclus şi un player media pentru automobil, numai bun de integrat în bord. Am observat şi că au început să apară PC-uri cu procesorul AMD Ryzen 5 cel nou inclus în configuraţie apropo.

1. Diaxxa Gaming Dawning

Diaxxa Gaming Dawning

Marketonline.ro are o promoţie la un sistem de gaming cu preţ mediu aş zice, care are un design al carcasei foarte interesant. Aduce cu casca unui personaj din jocul Destiny şi combină nuanţe de gri cu negru şi galben. Acest PC vine cu procesor Intel Core i5, placă grafică ASUS Radeon RX 460 cu 4 GB memorie, plus 8 GB RAM şi 1 TB stocare. Mi se pare genial şi că aveţi destule sloturi încât să includeţi 64 GB RAM aici.

Carcasa e de tip middle tower şi avem şi sursă de 500 W la pachet. Eu zic ca zboară GTA 5 și Crysis 3 pe acest sistem, dar și jocuri mai noi ca Mass Effect Andromeda.

2. Tastatură Tracer Gamezone Kaaos USB

Tracer Gamezone Kaaos

Mi-a furat privirea aceasta tastatură pentru că se asortează la fix la colorit cu PC-ul de mai sus. Costă 169 lei la Marketonline şi are lumină de fundal reglabilă şi personalizabilă, dar şi tehnologia Anti Ghosting, care vă permite să apăsaţi simultan mai multe taste şi PC-ul le va recunoaşte pe toate. Există aici 3 moduri de iluminare şi 10 butoane multimedia, iar tastatura e pe bază de cablu de 1.5 m lungime.

3. Monitor LED Samsung LS22F350FHUXEN Full HD

Samsung LS22F350FHUXEN

Şi ca să completăm pachetul de gaming vine acest monitor LED de 22 inch de la Samsung cu timp de răspuns bunicel de 5 ms. Costă 469 lei la Marketonline.ro şi se remarcă prin panoul ultrasubțire, cu talie de doar 10 mm, practic cât un pix. Are un suport circular simplu şi un finisaj elegant. Samsung a inclus aici un mod special Eye Saver, care reduce emisia de lumină albastră şi implicit şi oboseala ochilor.

Unghiul de vizualizare este de 179 de grade şi rezoluţia este Full HD.

4. Laptop ASUS A540SA-XX575

ASUS A540SA-XX575

Cine vrea un laptop pentru cel mic şi strict performanța cât să îşi facă proiectele pentru şcoală odrasla, poate achiziţiona acest model ASUS. Costă 999 lei la Altex.ro după o reducere şi optează pentru un procesor Intel Celeron N3060 de până la 2.48 GHz, dar are şi ecran de 15.6 inch şi 4 GB RAM. Mă surprinde să văd şi port USB Type C la bord, dar şi acustica SonicMaster de top.

Ecranul are rezoluţie de 1366 x 768 pixeli şi vine cu tehnologie anti glare. Acest model cântăreşte sub 2 kg, ceea ce nu e rău deloc.

5. 7 inch Car Audio Stereo MP5 Player

7 inch Car Audio Stereo

La GearBest.com găsiţi în aceste zile numeroase promoţii şi oferte legate de filmul "Fast & Furious", pentru că tot a sosit unul nou la cinema. Printre promo-uri se numără şi cel aplicat acestui media player pentru maşină cu ecran de 7 inch. Pune la bătaie un ecran TFT touch de 7 inch, port USB 2.0, slot microSD şi suport pentru playback video Full HD.

Are şi Bluetooth 2.0, suport hands free şi se conectează chiar la camera automobilului pentru marşarier. Evident are şi radio FM şi poate şi să încarce telefoane mobile şi alte gadgeturi. Cu atât de multe funcţii, ce îi putem reproşa? Că nu face cartofi prăjiţi poate… Costă 58 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×