Tutorial: cum schimbi limba unui telefon sau gadget ce vine în limba chineză (Video)

12.206 ori
<b>Tutorial: cum schimbi limba unui telefon sau gadget ce vine în limba chineză (Video)</b>Ştii momentul acela când tocmai ai prins un chilipir în China, ai ales DHL şi pachetul a venit super rapid? Dai fuga, îl deschizi şi când colo gadgetul mult aşteptat e în limba chineză. Soluţia ar fi să îl trimiţi înapoi sau să înveţi chineză, dar avem..

Ştii momentul acela când tocmai ai prins un chilipir în China, ai ales DHL şi pachetul a venit super rapid? Dai fuga, îl deschizi şi când colo gadgetul mult aşteptat e în limba chineză. Soluţia ar fi să îl trimiţi înapoi sau să înveţi chineză, dar avem noi şi varianta a treia, pe bază de Google Translate şi aplicată ceasului NO.1 G7.

Ei bine, atunci când am cumpărat produsul de pe GearBest.com contra a 38 de dolari, el a sosit la noi cu limba din meniu setată pe chineză. Şi pentru că Google Translate tot a evoluat spre traducere neurală am folosit soluţia Google pe un Huawei P10 pentru a descâlci iţele. Din aproape în aproape şi traducând câte un cuvânt sau două folosind camera, am ajuns în zona de reset, de unde am reiniţializat terminalul, apoi ni s-a permis să îi alegem limba.

Cu ceva mai multă răbdare şi tenacitate am fi găsit şi secţiunea Settings/Language, doar că a fost ceva mai greu, mai ales că timpul de standby al ecranului ceasului era foarte mic şi revenea mereu la cadran. Ceea ce vedeţi în acest clip se poate aplica la orice terminal care vine din China setat în chineză. Puteţi folosi camera telefonului vostru pentru a traduce în timp real opţiunile de pe ecran şi a naviga în interfaţa produsului proaspăt sosit.

Sperăm că v-am ajutat să evitaţi frustrări viitoare legate de device-uri în chineză!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×