Turul Magazinelor #19: Căşti fashion Happy Plugs, lămpi foto colorate inedite şi altele

2.209 ori
<b>Turul Magazinelor #19: Căşti fashion Happy Plugs, lămpi foto colorate inedite şi altele</b>În acest tur al magazinelor ne vom axa pe optică şi acustica, două aspecte care ne fac viaţa mai frumoasă şi plină de artă. Am descoperit un accesoriu foarte interesant pentru pasionaţii de fotografie şi care vor un suflu mai special pentru capturile..

În acest tur al magazinelor ne vom axa pe optică şi acustică, două aspecte care ne fac viaţa mai frumoasă şi plină de artă. Am descoperit un accesoriu foarte interesant pentru pasionaţii de fotografie şi care vor un suflu mai special pentru capturile lor, dar şi un preţ bun pentru HTC 10, mai ales în comparaţie cu cel de debut în România. Apoi am dat şi peste un brand suedez, care se vrea a fi IKEA-ul si Apple al căştilor.

1. HTC 10 la preţ bun

Atunci când era testat la Mobilissimo.ro în luna iunie, HTC 10 costă în jur de 3.200 de lei, dar acum îl găsim la F64.ro contra sumei de 2.849 lei. Chiar dacă nu a ajuns încă la fel de accesibil ca Samsung Galaxy S7, terminalul rămâne o forţă la capitolul captură foto, fiind şi campionul low light al acestui an până acum la testele Mobilissimo.ro.

Are şi dotări de top, un design metalic premium şi e interesant că F64 îl oferă şi pe nuanţa "roşu camelia", destul de greu de găsit în ziua de azi pentru acest device. Nu uitaţi şi de acustica excelentă a acestui model.

2. Yongnuo YN360 - lampă cu 360 LED-uri

Vă spun sincer că am intrat pe pagina acestui produs crezând că o să văd o pereche de săbii laser din Star Wars. Când colo am descoperit un accesoriu şi mai interesant şi mai important la reducere, costând 349 lei. Astfel, Yongnuo YN360 este o inedită lampa cu 360 de LED-uri, dintre care 40 sunt de tip RGB SMD. Primim un flux luminos de 2560 lumeni, ceea ce e uriaş, mai ales pentru reflectoare portabile.

Yongnuo YN360 - lampă cu 360 LED-uri

Fie că sunteţi personalitate de Instagram, maniac cu selfie sau chiar şi fotograf profesionist care vrea să adauge o nuanţă specială portretelor, produsul e excelent. Mai mult decât atât, se poate controla de la distanţă prin aplicaţie de mobil dedicată. Cântăreşte doar 489 grame o astfel de lampa şi o să genereze cu siguranţă fotografii spectaculoase la nunţi, botezuri şi de ce nu în backstage la concerte.

3. Happy Plugs

Suedezii de la Happy Plugs au luat o mulţime de premii în ultimii ani şi au avut şi o colaborare cu MTV. Ei mizează foarte mult pe stil pentru perechile lor de headset-uri, dar au şi alte accesorii interesante. Compania a luat naştere în 2011, pentru simplul fapt că Andreas Vural se săturase de prea multele headset-uri albe sau negre.

Happy Plugs

Accesoriile sunt vândute azi la peste 6000 de retaileri la nivel global, în magazine de top din Londra, Paris sau în SUA. Povestea acestui brand pornea la drum cu o pereche de căşti de iPhone vopsite în culori fistichii. Aranjamentul produsului pare a fi cheia aici, în formă de notă muzicală, iar cablurile USB ale companiei sunt aranjate ca inimioare.

Happy Plugs

A urmat o colaborare cu formaţia 30 Seconds to Mars, cu MTV şi multe premii pentru ambalaj şi design. Căştile costă 109 lei la Quickmobile în variantele de bază, iar cele inspirate de marmură White Carrara sau cu tonuri metalice şi look de bijuterie ajung la 149 lei. Happy Plugs mai produce şi difuzoare şi huse de telefoane, toate în nuanţe unice, pe care nu prea le găsim pe piaţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×